Onverklaarbare pijn in bovenarm

  • #1

    Hoi allemaal!

    Ik ben Bente en ik ben 16 jaar.
    Ik heb al een tijdje last van mijn arm, om precies te zijn, mijn bovenarm. Eerst viel het wel mee, maar nu word het steeds erger.
    Als ik iets oppakte en recht omhoog bracht, voelde ik een stekende pijn in mijn arm, net boven mijn biceps/triceps. Maar nu heb ik zelfs die pijn als ik niet eens wat in mijn hand heb, maar alleen mijn arm omhoog doe. Het voelt niet alsof het een spier is, maar alsof het dieper zit.. Ik heb twee bijbaantjes. Ik vul vakken bij de Jumbo en ik werk in een bloemenwinkel. Ik heb mijn armen dus echt nodig, maar zo gaat dat natuurlijk niet! Iemand die zich hierin herkenr? Stuur mij dan alsjeblieft een mailtje! Niet serieus of klacht-gerelateerde emails gaan meteen de prullenbak in!

    Veel liefs, Bente!

    Reageer
    #2

    Het kan een vorm van overbelasting zijn. Ik denk dat je er verstandig aan doet om naar je huisarts te gaan en ernaar laat kijken.

    Reageer
Reageer op: Onverklaarbare pijn in bovenarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief