Liespijn

  • #1

    Beste iedereen,

    Sinds januari heb ik last gekregen aan mn lies. Ik ben hiervoor een paar keer naar de dokter gegaan en die kwam uiteindelijk op een liesbreuk terecht ( dit was niet zeker want er was geen bult). Toen ik naar het ziekenhuis was gegaan in Juli, hebben ze een kijkoperatie gedaan, waarbij ze vetbultjes uit mn lies hebben gehaald en dicht hebben gemaakt met een gaasje. Na de operatie heb ik nog altijd last gekregen van dezelfde pijn en is het dus eigenlijk nooit weggeweest. Ik moet maar blijven wachten van de dokter en ben er ondertussen klaar mee. Ik verwacht niet dat er na 9 weken wachten, het nog gaat veranderen aangezien ik de pijn al zo lang heb ( Sinds Januari). Wat kan het nog meer zijn? Ik heb vooral last in mn lies en mn balzak krijgt soms steken. Ook voelt het alsof mn bovenbeen een lichte spierpijn heeft. Het enige wat ik aan de buitenkant kan zien is dat het licht opgezwollen is net boven de penis bij dat vetkussentje en dan richting de kant van mn pijnlijke lies.

    Alvast bedankt voor de moeite.

    bijlage tekening van het vetkussentje

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik denk dat je toch terug zou moeten gaan naar de chirurg en aangeven dat je er graag vanaf wilt.

    Reageer
    #3

    Het enige antwoord wat ik krijg is wacht nog maar af.

    Ik zou ook graag willen weten wat het kan zijn want ik wordt er zenuwachtig van.

    Reageer
    #4

    Dan moet je toch wat assertiever zijn tegen die dokter...en je niet zomaar weg laten sturen

    Reageer
    #5

    Hallo, het is al vier weken blok en ik studeer vaak aan wandelend door de living. Ik maak dan toertjes in de living. Ik merk dat ik tijdens het wandelen vaak last heb van mijn linker lies, als ik dan weer even een uurtje ga zitten, dan is het terug over, maar als ik een halfuurtje studeer en ondertussen wat heb zitten heen en weer lopen, voel ik het weer. Het is geen erge pijn dat ik er van afzie ofzo, heb er me nooit vragen bij gesteld, maar de laatste tijd heb ik zoveel klachten (ook van andere dingen, die uiteindelijk 'onschuldig' blijken te zijn), ik dacht gewoon altijd dat het normaal was om daar een soort van druk te voelen als je een tijdje wandelt. Aan wat zou deze liespijn te wijten zijn, zou ik me moeten zorgen maken als ik het niet meer voel wanneer ik een halfuurtje/uurtje stilzit?

    Reageer
    #6

    het kan een overbelasting zijn of toch een liesbreukje. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Liespijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief