Pijn midden van de rug rechts

  • #1

    hallo,

    ik heb al 6 weken veel rugpijn. Het voelde als spierpijn, vooral als ik lang zit. Nu een week is het heel erg heftig. Enorme steken rechts in het midden van mijn rug. De pijn gaat niet weg als ik rechtop zit, probeer te strekken of pijnstillers neem,  Ik kan niet langer dan een half uur zitten, ik kan niet liggen, niet lang staan. Eigenlijk doet het constant pijn. Daarbij heb ik het gevoel alsof ik een hele nacht op mijn arm heb gelegen, een zuur gevoel in mijn arm. En soms heb ik erge tintelingen in mijn vingers.

     

    Heeft iemand dit ook gehad? Ik heb woensdag een afspraak bij de huisarts, maar wat kan ik in de tussentijd doen tegen de pijn? Ik ben 19 jaar, deze rugklachten vind ik erg ongewoon..

     

    alvast bedankt!

     

    Reageer
    #2

    Je zou hooguit voor die tijd naar een fysiotherapeut kunnen gaan

    Reageer
    #3

    Ik wou vanmorgen weg gaan naar school, deed mn schoenen zittend aan, en het schoot er in een keer in. Het zit bij mij ook in mn rechter middenrug, maar meer pezen of spieren dan botten, het steekt wanneer ik mn schouders ten opzichte van mn middle draai. Iemand enig idee wat dit is?

    Reageer
    #4

    Een verrekte spier door het bukken. Dat kan wel eens gebeuren

    Reageer
    #5

    ik heb na een val op mijn rug pijn naast m’n rechter schouderblad, ik dacht eerst dat het gewoon pijn deed van de impact, maar ik krijg ineens steken enzo. Wat kan dit zijn?

    Reageer
    #6

    Moeilijk om daar zo iets van te zeggen... ga met de klachten naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #7

    Hallo Demi klinkt erg bekend. Weet jij inmiddels al wat het was?

    Reageer
Reageer op: Pijn midden van de rug rechts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief