droog en soms geïrriteerde penis

  • #1

    Goedenavond.

    Ik zit met een probleem...

    Sinds een paar maanden heb ik soms last van een droge penis ( tenminste ik DENK dat dat het is...) het gaat meer om mijn voorhuid dus onder de eikel vaak is het zo dat deze er droog uit ziet. De ene dag/periode erger of minder. Laatst is mij opgevallen dat het soms na de sex vaak licht gaat vervellen en soms een beetje rood is. In mijn ogen een beetje geïrriteerd.. ik heb geen pijn en ook geen pijn met sex of plassen.
    Ik heb sinds een paar maanden een vriendin en die gebruikt als anticonceptie een nuvaring dat is een ring in de vagine doe bepaalde stoffen afgeeft. Kan het zijn dat het daardoor komt? Zo nee wat kan het nog meer zijn? Misschien een schimmelinfectie?

    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

    Alvast bedankt!

    S.

    Reageer
    #2

    Dat lijkt inderdaad op een schimmelinfectie.
    Haal bij de drogist of apotheek een antischimmelcrème en gebruik de alle twee gelijktijdig. Voor je vriendin het beste tijdens de stopweek als de ring eruit is.

    Reageer
Reageer op: droog en soms geïrriteerde penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief