Pijn urinebuis/eikel na masturberen (branderig)

 • #1

  Hallo,

  Ik ben 14 en afgelopen zomer had ik opeens een branderig gevoel bij mijn eikel/urinebuis. Uiteindelijk durfde ik het tegen mijn ouders te zeggen. Die zeiden dat ik het moest schoonmaken en dat het niets erg was. Na een paar dagen was de pijn weg en was weer weer vrolijk enzo. Op een gegeven moment masturbeerde ik weer en toen kwam ik erachter dat de pijn na het masturberen kwam. Ik werd toen weer bang en heb het laten rusten en nu is het weg. Toen school weer was begonnen had ik weer afgetrokken om te kijken hoe het er voor stond en toen kreeg ik een beetje pijn maar ging snel weer weg. Vanaf toen heb ik elke dag afgetrokken en had ik er geen/haast geen last van. Nu heb ik er sinds drie weken weer last van en gaat het niet weg. De pijn is niet echt opvallen, pas als ik in mijn eikel knijp (in urinebuis). Dan begint het echt pijn toen ook soms als ik beneden bij mijn urinebuis kneep. Mijn eikel is alleen soms een beetje rood (valt dan wel mee), vooral daar waar mijn plas uitkomt. Dat is ook wel gevoelig. Verder geen plekjes ofzo, wel regelmatig smegma

  Ik voel me hier echt soms vervelend over en durf het niet san mijn ouders te vertellen omdat ik t heel raar vind om te zeggen dat het na het masturberen komt. Ik ben echt bang dat het iets ergs is. Weet iemand wat het is?

  Reactie
  #2

  Ik heb trouwen niet echt meer pijn bij plassen ogzo. Kan iemand me helpen? Ik ben rcht bang!

  Reactie
  #3

  Ik neem aan dat je je penis wel iedere dag goed schoonmaakt. Ook onder de eikelrand.
  Het kan van het masturberen komen. Kan zijn dat je penis te droog is en dat je misschien iets te hard rukt. Daardoor trekt het toompje aan de uitgang van de plasbuis en kan er een irritatie ontstaan.
  Geef je penis even een paar dagen rust totdat het weer weg is. Gebruik de volgende keer met masturberen wat olijfolie of haal bij de drogist een flesje glijmiddel.

  Reactie
  #4

  Ik maak her sindsdien elke dag goed schoon maar ik heb dit al 3 weken en het lijkt in de plasbuis te zitten de pijn. Het doet meer pijn als ie stijf is.

  Heel erg bedankt voor de hulp! !!!!

  Reactie
  #5

  Het is een beetje moeilijk om er zo iets over te zeggen. Zoals gezegd het zou door het toompje veroorzaakt kunnen worden. Vooral omdat je er meer last van hebt als je penis stijf is. Als de klachten aanhouden, ga dan even naar je huisarts. Die kan dan in ieder geval even kijken wat er aan de hand is.

  Reactie
  #6

  Zou het een plasbuis ontsteking kunnen zijn? Heb nog geen sex gehad en heb geen pus maar toch? Of een schimmelinfectue? Heb geen blaasjes of zoiets?

  Reactie
  #7

  Bij een plasbuis ontsteking zou je er niet alleen maar last van hebben na het masturberen en zou plassen ook pijn moeten doen. Dus dat is niet zo voor de hand liggend.

  Een schimmelinfectie zou kunnen, maar dan zou je eigenlijk meer last van je eikel moeten hebben. Rode of witte vlekken, jeuk of branderig gevoel.

  Maar zoals gezegd: je kunt natuurlijk ook even naar je huisarts gaan. Die kan het dan bekijken en je zeggen wat er aan de hand is en zo nodig iets voorschrijven

  Reactie
  #8

  Hmm dokter lijkt me echt niet leuk. Dokter die daar dan naar moet kijken.

  Miss toch maar eeerst aan mijn ouders vertellen

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Maar ook aan mijn ouiers vinu ik het eng om te vertellen. Dat ik heb gemastutbeerd enzo

  Reactie
  #10

  Ik snap wel dat je dat gênant vindt.
  Maar je ouders weten heus wel dat je masturbeert hoor. Dat is toch een heel normaal verschijnsel. Praat er anders alleen met je vader over. Die was ook ooit 14 en niet anders dan jou. Die weet precies hoe dat zit.
  En over de huisarts hoef je je geen zorgen te maken. Die ziet dit wel vaker, vrijwel dagelijks in zijn praktijk. Maar door ernaar te kijken kan hij wel zeggen wat er aan de hand is.

  Reactie
  #11

  Ik heb het zelfde en ben ook bang dat er iets mis is ik ga overmorgen wel naar de dokter en het goed uitleggen maar ik weet niet of hij her precies gaat begrijpen wat ik bedoel, ik ga bijna op vakantie en ik ben bang dat het de sweer verpest voor me en ik heb het ook bij het plassen alleen meer bij het aftrekken 🙁

  Reactie
  #12

  K heb ongeveer het zelfde maar bij mij jeukt het soms maar niet erg. Ook heb k niet last bij het plassen of als k in me eikel knijp. Oja en ik ben 15. Kan alsjeblieft iemand reageren? Is dit een soa of niet

  Reactie
  #13

  Met "ongeveer" hetzelfde kan niet niet zo veel beginnen...
  Vertel eerst eens wat er precies aan de hand is....

  Reactie
  #14

  K heb afgetrokken om te kijken hoe het voelt en het voelde best lekker wn deed het elke dag. Tot dat k een soort van blaasjes op me penis kreeg. Alles wat k op het internet zocht kwam niet neer op een soa. Maar het jeukt soms en voor de rest niks. Kan dit een soa zijn?

  Reactie
  #15

  Als je geen onveilige seks hebt gehad kun je geen soa hebben. Waarschijnlijk ben je iets te lang doorgegaan of iets te veel gedaan. Het zal een irritatie zijn..
  Even een paar dagen met rust laten dan gaan ze wel weer weg. Een glijmiddel gebruiken kan ook helpen de volgende keer.

  Reactie
Reageer op: Pijn urinebuis/eikel na masturberen (branderig)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief