Pijn na mastuberen en plassen

 • #1

  Beste allemaal,

  Ik heb de laatste tijd last van een nogal vreemd probleem. Ik weet ook niet echt wat ik er mee aan moet.
  Al enige tijd heb ik last van pijn die ik vooral voel aan het uiteinde van mijn plasbuis.
  Dit treedt vooral op na het mastuberen. Dit is iets wat ik denk ik over het algemeen gezien bovengemiddeld vaak doe (lees: elke dag wel een keer).
  Misschien treedt het ook wel eens op als ik daarvoor niet gemastubeerd heb, maar dat weet ik niet zeker.

  Ik heb uiteraard al een beetje rondgekeken, en ik zag dingen staan als mogelijk te veel koffie / te weinig water. Is dat mogelijk?
  Daarnaast plas ik ook altijd na het mastuberen om alles weer een beetje schoon te krijgen.
  Ik heb meestal sowieso ongeveer een half uur na het mastuberen wel een aardige drang om te gaan plassen.
  Voor de rest komt er geen afscheiding of bloed of wat dan ook uit de plasbuis. De eikel ziet er verder ook niet rood of ontstoken uit.

  Ook voel ik soms een licht drukkende pijn in de linkerzij. Ik weet niet of dat gerelateerd is, maar ik lees daar ook wel dingen over. Ik moet er wel bijzeggen dat ik er normaal niet echt een punt van zou maken, want het is eigenlijk alleen maar aanwezig op de achtergrond.

  Wat betreft de pijn is het meestal ook weer snel weg. Meestal hooguit een paar uur nadat de pijn begint, kan ik gewoon weer normaal plassen. Tijdens de pijnperiode doet het wel echt goed pijn.

  Nadat de pijn wegtrekt, heb ik er vaak minimaal een week weer geen last van. Dus ook als ik daarna nog een keer mastubeer, gaat het vaak gewoon goed.

  Ik probeer de eikel/penis goed schoon te houden. Ik was hem wel met zeep, en in het verleden heeft dit ook wel eens voor irritaties gezorgd.

  Het zou fijn zijn als jullie een idee zouden hebben van wat dit zou kunnen zijn. Ik wil binnenkort sowieso een afspraak maken bij de dokter, maar ik twijfel nog een beetje. Ik heb namelijk geen zin om mijn broek daar te laten zakken, maar als het niet anders kan dan doe ik het uiteraard wel.

  Reageer
  #2

  Het kan door het masturberen komen. Wellicht komt er iets te veel spanning op het toompje te staan en gaat dat dus aan de uitgang van de urinebuis irriteren

  Reageer
  #3

  Hoi John,

  Super bedankt voor je antwoord!

  Ah oke, dat zou natuurlijk ook nog kunnen. Het is wel zo dat het wel echt als een branderig gevoel overkomt. Vooral tijdens het plassen. Tijdens het mastuberen zelf heb ik niets.

  Nogmaals, ik denk dat het in de meeste gevallen na het mastuberen komt, maar daar ben ik niet 100 procent zeker van.

  Reageer
  #4

  Kleine toevoeging nog: Als ik op mijn eikel druk voel ik ook een lichte stekende pijn.

  Reageer
  #5

  Als er te veel spanning op het toompje komt kan dat. Het toompje zit namelijk vast aan de uitgang van de urinebuis. En als daar een irritatie ontstaat kan dar deze klachten veroorzaken. Probeer dus een anders te masturberen

  Reageer
  #6

  Oke, super bedankt!

  Reageer
Reageer op: Pijn na mastuberen en plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief