Zeer droge huid penis.

  • #1

    Hoi,

    Mijn naam is Tom en ik ben 13 jaar. Sinds gisteren is de onderkant van mijn penis en de voorhuid heel ruw en droog. De onderkant van mijn penis vervelt ook een beetje. Eerder als ik de voorhuid naar voren trok en los liet, dan viel de voorhuid gewoon, zoals het hoort, naar beneden. Nu daarentegen als ik de voorhuid naar voren trek en loslaat, dan blijft hij gewoon op dezelfde plek.

    In het kort:
    -Droog en Ruw
    -Vervellen
    -Voorhuid is veelste stevig

    Er is niks met mijn eikel, het is alleen de huid.

    Met Vriendelijke Groet,

    Tom

    Reageer
    #2

    Dat klinkt als een irritatie of een schimmelinfectie. Maar ongezien is dat moeilijk te zeggen. Daarom zou het goed zijn om even naar je huisarts te gaan. Die kan het dan even bekijken en je er iets voor voorschrijven.
    Heb je zelf misschien een idee hoe het is ontstaan?

    Reageer
    #3

    Nou ja, ik had gisteren wel geprobeerd op een andere manier te masturberen... Het klinkt misschien wat raar, maar met een sok en Axe Shower Gel... Dus ik weet niet of dat een oorzaak kan zijn voor een droge huid die vervelt...

    Reageer
    #4

    [quote]maar met een sok en Axe Shower Gel...[/quote]Dat kan heel goed de oorzaak zijn. Die sok is wellicht niet zo'n ramp maar de showergel icm de sok waarschijnlijk wel. Het is een irritatie dus.
    Gebruik een beetje zinkzalf en geef je penis een paar dagen rust.

    Reageer
Reageer op: Zeer droge huid penis.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief