Droge huid schaft penis

 • #1

  Hallo, ik heb last van een droge huid op de penis. Als deze hard wordt kunnen er ook kloofjes in komen omdat het zo droog is. Een maand geleden had ik dit probleem ook alleen toen wanneer ik seks had voelde ik het branden en werd het oppervlak groter. 2 weken wachten en alles was weer weg. Nu keek ik gister en merkte ik opeens weer de droge huid. Nu gebruik een geen glijmiddel bij het aftrekken en ben ik besneden.

  ik kan geen soa vinden die dezelfde symptomen heeft. Ook kan ik niet super veel informatie vinden of het een schimmel / eczeem is.

  enige tips voor zalf  en / of wat ik moet doen. Ik weet dat er naar de huisarts gaan gezegd gaat worden maar buiten dat iets?

  Reageer
  #2

  Ook heb ik trouwens wel erg veel seks laatste tijd. Misschien dat het hierdoor komt. Normaal is het altijd nat genoeg alleen laatst was ik wel een beetje aan het proberen te doorduwen. Mijn vriendin heeft ook last gekregen van dat ze vaak het gevoel van plassen krijgt. Waarschijnlijk heeft dit geen link maar wie weet.

  Reageer
  #3

  Goed geraden dat de huisarts om de hoek gaat komen...
  Het is moeilijk om daar zo iets over te zeggen omdat eerst zeker zou moeten zijn wat er aan de hand is voordat je iets gaat smeren. Een schimmelinfectie zou kunnen maar een huidaandoening zou ook kunnen. Een soa is niet erg waarschijnlijk

  Reageer
Reageer op: Droge huid schaft penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief