Dikke voorhuid

  • #1

    Beste,

    Een paar keer heb ik een penispomp gebruikt waarbij er een tijdelijk mooie resultaat uit kwam, maar bij de laatste keer heb ik er een opgezwollen voorhuid aan over gehouden, het doet geen pijn en sommige zeggen dat het vanzelf weg gaat na een paar dagen maar na een dag zie ik nog geen verbetering,

    Het is erg vervelend en hoop er snel van af te komen.

    Ik heb een topic hier gelezen wat denk ik overeen komt maar die is van 5 jaar gelden en misschien zijn er nu nieuwe ervaringen mee opgedaan.

    Hoop dat iemand mij advies kan geven.

    MVG.

    Reageer
    #2

    Het gebruik van een penispomp kan blijvende schade aan de penis veroorzaken door de kracht van de druk die dit soort apparaten op de bloedvaten uitoefent. Ik hoop voor je dat de zwelling (oedeem is een opeenhoping van extracellulair vocht in weefsel, dat dus normaal gesproken intracellulair zit, in de cellen dus) wegtrekt in de loop van de tijd, en ik hoop dat je gewaarschuwd bent een penispomp niet meer, of erg voorzichtig, te gebruiken.

    Reageer
    #3

    Ja dat ding gelijk de bak in! maar het is zacht en is gwoon roze net zoals mijn eikel kleur dus denk dat het vocht is, hoelang zal het duren dat vocht weg trekt ?

    Reageer
    #5

    ik heb in 2 dagen tijd 2 kamagra pillen gebruikt met als gevolg de volgende dag een erg dikke nauwe voorhuid, het zakt nu na een paar dagen af, was niet plezierig.

    Reageer
Reageer op: Dikke voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief