Voorhuid

 • #1

  Hoi,

  Ik heb altijd al problemen gehad met mijn voorhuid. Ik had een vernauwde voorhuid en een te kort toompje. Ik heb het toompje laten verwijderen en de nauwe voorhuid is opgelost door een crème. Echter is er nog wel een soort van vernauwing als ik de voorhuid helemaal naar achter trek in slappe toestand. Aan het midden van de schacht lijkt het dan weer te strak te zijn, terwijl de voorhuid wel helemaal over de eikel gaat. In een erectie gaat de voorhuid met moeite net helemaal over de eikel heen, maar schiet er gelijk weer helemaal overheen als de voorhuid losgelaten word. Ook lijkt het alsof de voorhuid opgehoopt zit achter de eikel als ik de voorhuid naar achter trek in erectie stand.

  Het is nogal veel maar als iemand kan helpen met wat dit is of dat het normaal is zou ik dat zeer waarderen.

  Reactie
  #2

  Dan is de vernauwing waarschijnlijk nog niet voldoende opgelost

  Reactie
  #3

  Maar de voorhuid kan wel zo ver over de eikel heen dat de eikel helemaal bloot ligt. Ook vroeg ik me af wat de normale verhouding is van de grootte van de eikel tot de lengte en grootte van de rest van de penis.

  Reactie
  #4

  Dan begrijp ik de vraag over de voorhuid niet zo goed als er geen probleem is. Dat de voorhuid opgerold achter de eikel zit is normaal.
  Er zijn geen "normale" verhoudingen w.b.t. de grootte van de eikel en de penis. Ze zijn allemaal anders

  Reactie
  #5

  De voorhuid gaat tot aan de rand van de eikel en dan met heel veel moeite kan ik hem een centimeter ervanaf halen. Het lijkt alsof de voorhuid nog verder naar achter kan, maar ik weet niet zeker of dat ook echt het geval is. Ook blijft de voorhuid niet achter de eikel zitten en schiet gelijk terug over de eikel heen. Is dat normaal?

  Reactie
  #6

  Dan is ze toch nog steeds iets te nauw. Ga ermee naar de huisarts

  Reactie
  #7

  Ik heb nog steeds de crème thuis liggen van de huisarts. Kan ik die nog gebruiken of kan de werking weg gaan na een bepaalde tijd?

  Reactie
  #8

  Dat kan ik zo niet beoordelen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Voorhuid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief