Spermacotele ontstaan ook buiten bijbal?

 • #1

  Ik heb in het midden van mijn bal een spermacotele. Hoe kan dit? Ze kunnen toch alleen ontstaan in de bijbal?
  Heb het al 3 jaar dus geen zaadbalkanker of iets

  Reageer
  #2

  Wie heeft vastgesteld dat er een spermatocle IN de teelbal zit? En hoe is dat vastgesteld?

  Reageer
  #3

  Via de huisarts voor een andere cyste. maar deze cyste zit meer een beetje in het midden van de bal en die is niet gecontroleerd. Ik heb de cyste nu iets van 3 jaar. Vrij klein en misschien wordt de cyste zelfs wat kleiner. Maar heb het idee dat het buiten de bijbal is, dus vroeg mij af wat het zou kunnen zijn.
  Kanker is het niet ga ik vanuit. Want na 3 jaar zou ik wel veel ellende moeten hebben en meer harde stukken moeten voelen. Het is echt een bultje van 3 mm die een beetje rond loopt.
  Wat voor type cyste zou het kunnen zijn?

  Reageer
  #4

  De bijbal zit langs de teelbal. Er tegenaan dus. En ik denk dat het daar toch zit, want of er iets in de teelbal zit kun je zo toch niet vaststellen, althans niet zeggen wat het dan is.
  Het kan gewoon een kleine cyste met wat vocht zijn. Dat komt wel vaker voor. Als je er ongerust over bent moet je aan de huisarts een verwijzing voor de uroloog vragen voor nader onderzoek. Een echo bijvoorbeeld

  Reageer
Reageer op: Spermacotele ontstaan ook buiten bijbal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief