Is dit een bloeduitstorting??

  • #1

    Hoi ik ben Sam, 24 jaar oud

    Ik heb sinds een tijdje ontdekt dat mijn voorhuid wat strakker en droger lijkt dan voorheen? (vooral in stijve toestand) Nu heb ik wat zitten proberen om hem over de eikel heen te krijgen. Nu een paar dagen later, zie ik deze vlek op mijn voorhuid zitten. Is dit een bloeduitstorting?? Of moet ik aan iets ernstigers denken. Aangezien mijn ziekteangst was ik even benieuwd. Bedankt!

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Het lijkt zo inderdaad op een kleine bloeduitstorting.
    Je hebt normaal geen problemen om de voorhuid helemaal naar achteren te krijgen zodat de eikel bloot komt te liggen en ze dan ook weer terug te doen?

    Reageer
    #4

    Hoi John,

    Bedankt voor uw snelle reactie deze zaterdagavond.

    Voorheen had ik niet zo’n strakke voorhuid, dit lijkt “oppeens” te zijn. Erg vreemd, ik krijg hem slap nog wel net erover, miet soepel. Maar in stijve toestand is het lastig,vandaar dat ik me zorgen maak. Ik ben wel al een flinke tijd inactief op seksueel gebied. Kan dit daardoor komen misschien?

    Reageer
    #5

    Dat je niet seksueel actief bent heeft daar niets mee te doen. Maar als dat zo plotseling ontstaat is er wel iets met de huid. Ik zou je dus willen aanraden om daar even mee naar de huisarts te gaan. Die kan er wellicht een zalf voor voorschrijven

    Reageer
    #6

    Oke, bedankt John. Ik ga Maandag direct even bellen. Ik heb wel sinds eind Januari een heftigere Psoriasis uitbraak, op armen, en rug etc. Zou het hiermee te maken kunnen hebben? Ik heb het niet bij mijn penis zover ik weet, maar misschien iets met de conditie van mn huid of imuunsysteem bijv??

    Reageer
    #7

    Dat zou ik zo helaas niet kunnen zeggen

    Reageer
Reageer op: Is dit een bloeduitstorting??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief