Waterwratjes op geslachtsdeel

  • #1

    Goedenavond,

    Sinds korte tijd heb ik bultjes op de schacht. Mijn dokter geeft aan dat het waterwratjes zijn. Verder zegt hij er eigenlijk niets over, dus schiet er niets mee op. Ik vraag me af: hoe kom ik hier vanaf / kan ik iets erop smeren? Daarnaast maak ik me een beetje zorgen, want heb 1x onbeschermd seks gehad met mijn vriendin (toen ik deze plekjes nog niet zag) en wil graag weten of dit ernstig is of meteen besmettelijk zijn. Ik hoop dat jullie me gerust kunnen stellen en hoor het graag wat ik moet doen. Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ter informatie, dit is hoe het eruit ziet:

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Het is zeker niet ernstig en ze gaan doorgaans ook vanzelf weer weg en zijn vaak het gevolg van scheren. De wratjes zijn wel besmettelijk maart alleen via huidcontact, en dan nog alleen als de wratten open zijn.
    Je zou er wat zinkzalf/sudocreme op kunnne doen. Dan drogen ze sneller uit

    Reageer
    #4

    Ha John,

    Onwijs bedankt voor je snelle antwoord. Dat waardeer ik! Ik neem je advies mee. In wat voor een termijn zouden de plekjes dan moeten wegtrekken? En is seksueel contact afgeraden in de tijd dat ik smeer?

    Nogmaals bedankt voor je hulp!

    Reageer
    #5

    Dat zou eigenlijk binnen een week ver weg moeten zijn... en even niet scheren!
    Je moet het er met je partner even over hebben. Ze zou ze ook kunnen krijgen

    Reageer
    #6

    Bedankt John, ik ben je erg dankbaar. Fijn dat deze manieren er zijn om via een forum vrij vragen te kunnen stellen en goed advies te krijgen. Hopelijk blijf je dit nog even doen. Bedankt!

    Reageer
    #7

    Ik was nog niet van plan om ermee te stoppen... ๐Ÿ˜

    Reageer
    #8

    Ik heb juist begrepen van de dermatoloog dat waterwratjes normaliter na twee maanden verdwijnen, maar dat ze in verschillende stadia zijn en dat het wel een jaar of nog langer kan zijn dat ze verdwijnen. Ik heb ze al bijna een jaar en steeds komt er een nieuwe bij.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Waterwratjes op geslachtsdeel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief