Plasgevoel

 • #1

  Beste tandor,,

  2 weke geleden begon ik op eens veel te plassen.
  Daarna is dit opgehouden daarna begon ik steeds pijn te hebben tussen mijn balzak en prostaat branderig gevoel, dit heeft nu ong 2 weken lang geduurd het is nu minder maar sinds 3 dagen heb ik de hele dag een plasgevoel en onderbuikpijn irritatie heel licht. Ondertussen heb ik 3 keer mijn urine ingeleverd en elke keer was het schoon. Ondertussen naar de bekkenbodem fysio geweest door huisarts maar bleek dat ik geen gespannen spieren hebt. Wel zei de fysio dat ik mijn prostaat rust moet geven en dat die geirriteerd is door het veel zitte in de auto door mijn werk. Ik ben 35 en ik ben heel erg bang voor prostaatkanker of blaaskanker ? Is het zo dat als de urine schooon is dat er niet iets ernstig kan zijn ? Kan een geirriteerde prostaat zolang klachten geven ? Kan een geiriteerde prostaat hele dag plasgevoel geven ? Wanneer ik na het plassen wil zitten voel ik alsof iemand mijn prostaat bijt. Soms is dat gevoel weg en soms komt het terug ?
  Dankjewel

  Reageer
  #2

  De prostaat en ede bekkenbodem kunnen dit soort klachten we veroorzaken Prostaatkanker kun je in de urine niet vaststellen. Ga naar de huisarts voor een bloedonderzoek voor de prostaat. Ze zou vergroot kunnen zijn

  Reageer
  #3

  Wat kunnen ze er tegen doen als die vergroot is ? Is dat erg ?

  Reageer
  #4

  Erg niet. Vervelend is het wel. Daar zijn medicijnen voor

  Reageer
  #5

  Zijn dit ook klachten die horen bij een blaaskanker of prostaatkanker ? Ben 35.

  ben vorig jaar heel vaak gevoeld door mijn prostaat bij de huisarts door met zijn vinger toen was er nix aan de hand kan het binnen 1 jaar vergroot zijn ?

   

   

  Reageer
  #6

  Kunnen kan dat wel. Maar het kunnen ook je bekkenbodemspieren zijn

  Reageer
Reageer op: Plasgevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief