Zaadleider pijn

 • #1

  Loop nu al een hele tijd met het volgende. 's morgens na rust (meestal) geen pijn. Door de dag heen word mijn zaadleider gevoelig en heb ik een uitstralende pijn die zich manifesteert ter hoogte van het schaambeen, rechts of daar nog iets hoger. In ieder geval niet rechtstreeks de lies. Op erge dagen straalt de pijn tegen de avond uit naar mijn been bovenbuik. Het centrum lijkt te liggen op de plek waar mijn vinger is op de foto.

  Reageer
  #2

  Vervolg van bovenstaand bericht.

  (Had te snel op verzendknop gedrukt)

  De tweede foto, als ik tussen duim en wijsvinger de zaadleider vastneemt dan voelt deze harder en iets wat pijnlijk. Met vergelijking linkerkant is deze iig veel gevoeliger voor aanraking, ook de bijbal is wat gevoeliger.

  Het ding is nu dat ik niet goed kan beoordelen dat de pijn van mijn zaadleider uitstraalt naar de aangewezen plek. Of net andersom. Ik denk echter van de zaadleider.

  Ondertussen bij een arts geweest. Hele verhaal gedaan. Hij heeft ook gekeken en gevoeld en kon niets opmerkelijk vinden. Behalve dan de pijnen die ik kan aanduiden in de zaadleider en de aangewezen plek. Met verdere uitstraling van de pijn, soms wel naar mijn hele been.

  Arts heeft me Zithromax 2x500 voorgeschreven, en dit naar aanleiding van een mogelijke soa, doch zeer zeer kleine kans wegens condoomgebruik.

  Tot heden merk ik geen verschil. (2 dagen na pillen)

  Anderzijds vermoed ikzelf toch dat ik wel eens een bijbal / zaadleider ontsteking kan hebben.

  Indien deze ontsteking er wel zou zijn, maar niet bacterieel is en waar de pillen dus niet tegen zullen werken. Wat dan? Is het dan aan het lichaam om met de ontsteking om te gaan? Kan Ibuprofen helpen om de ontsteking te dijken, of is dat eigenlijk enkel pijnstillend?

  Wat met het gegeven dat ik 's morgens bijna geen last heb, en tegen de avond soms niet meer fatsoenlijk kan stappen? Zegt dat iets over de aard van wat er mogelijk aan de hand is, en sluit dat een soa of ten minste bacteriële infectie uit?

  Zitten, waarbij mijn broeksriem meer druk zet op de onderbuik verergert duidelijk de symptomen. Die lijken te onstaan van de aangewezen plek. Doch daarbij de gevoelige zaadleider en bijbal.

  Om het nog gekker te maken, ik heb dagen dat de pijn rechts een pak minder was, maar dat ik dan weer pijn had in de linker zaadleider en linker bijbal zeer gevoelig was. Dit deed me dan weer denken dat het toch wel eens een bacteriële infectie zou kunnen zijn.

  Ik sukkel ondertussen een week of 8 met deze klachten.

  Reageer
  #3

  Ik vraag me af of het niet de bijbal in het algemeen is.  Vraag aan de huisarts een verwijzing voor uroloog voor wat verder onderzoek

  Reageer
  #4

  Als dit nog lang zo blijft aanhouden zal dat vast een volgende stap worden.

  Ondertussen 1 vraag, stel dat de boosdoener toch een bacteriële ontsteking is, laat ons uitgaan van chlamydia.

  Ik nam 2x500g Zithromax, na hoeveel dagen zou er verbetering moeten optreden?

  Is 2x500g altijd voldoende, of kan het nodig zijn nogmaals 2x500 te nemen?

  Reageer
  #5

  Kan kan nog 7-10 dagen duren na de kuur voordat de klachten weg zijn

  Reageer
  #6

  Ok... Dan wacht ik die tijd nog af om te zien of het beter wordt...

  2x500 volstaat?

  Reageer
  #7

  Dat is de reguliere dosis om dat te behandelen

  Reageer
Reageer op: Zaadleider pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief