zeurende pijn in zaadleider

 • #1

  Hallo, sinds enkele dagen heb ik pijn in mijn rechter bal, met name in mijn zaadleider rechts. Deze voelt ook wat dikker aan en is gevoelig als ik deze aanraak. Het is een constante zeurende pijn. Wat zou dit kunnen zijn?

  Bedankt!

  Reageer
  #2

  morgenochtend meteen naar de huisarts!!!
  Kan een ontsteking of verdraaiing zijn, nooit mee doorlopen!!!
  Als het erger wordt even bellen met naar de avonddienst
  Brenda

  Reageer
  #3

  Hallo Brenda,

  Zal ik zeker opvolgen is echt geen prettig gevoel, bedankt voor je bevestiging.
  Zelf ook in je omgevening meegemaakt ?? of uit profesionele kant (arts)
  Bedankt

  Reageer
  #4

  liesbreuk? Naar de dokter inderdaad.
  Checken op een liesbreuk is gemakkelijk. Blaas op je neus en voel in je liezen of je bult krijgt. Zoniet alsnog snel naar de dokter.

  succes

  Reageer
  #5

  Hoi Erik,

  Ik heb precies hetzelfde probleem als jou. Alleen ben al diverse malen bij huisarts geweest en specialisten maar willen niets doen. Zit tussen mijn oren zeggen ze.

  Wat is de uitkomst van jouw verhaal?

  Groet,
  Berend

  Reageer
  #6

  heej,

  Ik heb ook dezelfde klacht. Het begon toen ik achter de pc zat. kreeg ik ineens langzaam een zeurende pijn in of mijn rechter bal of mijn rechter lies, ik wist het niet. Ik ben die avond uitgeweest en halverwege de avond verdween de pijn. de volgende dag toen ik opstond was het ook weg. Na weer een paar uur achter de pc te hebben gezeten die volgende dag begon de pijn weer terug te komen. De pijn werd erger en ben die avond naar het ziekenhuis gegaan.
  Alles is doorgelicht en nagekeken (in Japan doen ze dat graag grondig. mijn checks waren: bloed, urine, prostaat gechecked op zwelling, temperatuur opgemeten, rontgenfoto gemaakt van mijn onderbuik, gekeken op pijn bij druk op mijn onderbuik en gevoeligheid van mijn ballen, echo gemaakt van: nieren, ballenen blaas.
  Alles was in orde en de uroloog vond het vreemd en dacht niet dat het om een urologisch probleem ging.

  Veel pijn heb ik ook eigenlijk niet. Echter is de zeurende pijn in mijn zaadleiders (zo heb ik die nu op dag drie eindelijk gelocaliseerd) pijnlijk genoeg om niet op een stoel te kunnen zitten, lekker over straat te lopen of iets anders te doen.
  De uroloog kon niets vinden, maar ik ga morgen weer naar de dokter om hem te zeggen dat ik nu wel weet waar de pijn precies vandaan komt (bij het eerste onderzoek wist ik niet of de pijn nou in mijn bal of lies zat, maar die zit dus blijkbaar in geen van beide).

  Wat wel gek is, is dat voor een infectie meestal koorst en ernstige pijn nodig is, maar die heb ik niet.

  Advies van mij: ballen zijn een bijzonder bezig en het zou zonde zijn om ze kwijt te raken of onvruchtbaar te worden omdat je niet naar de dokter durfte te gaan. Gewoon daar heen en zeggen dat je pijn hebt in je ballen. (in 't japans noemen ze die twee dingen niet voorniets je "gouden juwelen" 😉 )

  Reageer
  #7

  Hebben jullie weleens gegoogled op waterbreuk(je)?
  Of een cyste aldaar? Volgens mij moeten we in die richting zoeken.
  (een mede lid van de patiëntenvereniging)

  Reageer
  #8

  Mag ik vragen wat voor onderbroek jullie dragen? Als de klachten toenemen na zitten dan kan het zijn dat de 'goude juwelen' in een te strakke onderbroek niet lekker liggen. Probeer daar dan eens op te letten en te kijken of de klachten dan nog steeds komen.

  De enige afwijkingen die ik ken ontstaan na een infectie, meestal een Soa (naar de dokter!), of als je veelvuldig de juwelen gebruikt, en dan is dus rust een oplossing.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hallo,

  Ik heb hier nu ook een aantal dagen last van, en kan me uit het verleden herinneren dat ik er vaker last van heb gehad.

  Ben ik de enige die er een aantal uur/minuten na een zaadlozing minder last van lijkt te hebben?

  Groet

  Reageer
  #10

  Hallo allemaal,

  Ik heb sinds een week ook de zeurende pijn waar jullie over klagen. Deze ontstond alleen (denk ik) diep en laag in mijn onderbuik. Er gaan uren/dagen voorbij dat ik er geen last van heb maar zoals vandaag al de hele dag. Sinds gisteren voel ik deze inderdaad voornamelijk in mijn linker zaadleider. Als ik ook voel, dan voel ik dat deze iets gezwollen lijkt t.o.v. de andere kant. Komende week ga ik in ieder geval naar de dokter.

  Sterkte allemaal

  Reageer
  #11

  Hallo allemaal,

  Ik ben ermee naar de dokter geweest,

  Deze verklaarde dat mijn bijbal onder druk stond door een te hoge zaad productie, Ik kreeg het meest awkward dokters advies ooit.

  Meer seks, of anders mezelf een handje helpen als de pijn te erg wordt.

  Misschien dat 't bij jullie ook werkt...

  Bij mij is de pijn in iedergeval al weer dagen weg,

  Groet, en sterkte allemaal!

  Reageer
  #12

  Tja, het kan zijn dat je ballen teveel zaad produceren en dat masturberen dan de oplossing is lijkt logisch.
  Maar ik vind het toch gek, niet normaal.
  Ik denk dat het een schimmel infectie kan zijn en tja met masturberen "spoel" je dan het een en ander weg. Maar een definitieve oplossing is het niet.
  Daarom: laat je ballen onderzoeken op schimmels; bij een laboratorium is dat zo gebeurd.
  En laat ons weten wat de uitslag was !

  Reageer
  #13

  Hallo allemaal,

  Even laten weten dat ik al weken geen pijn meer heb gehad.
  Lijkt erop dat mijn dokters advies toch werkte.

  Groet Jeffrey

  PS. Enige wat de arts destijds kon merken was een lichte opzwelling van de bijbal, arts heeft destijds ook aan infecties e.d. gedacht maar vermoedde dat dit niet het geval was, heb toch urine test moeten doen maar de uitslag van deze was negatief.
  PPS. Ik hoop dat andere die last hebben van dit vervelende probleem hier iets aan hebben.

  Reageer
  #14

  Bedankt Jeffrey, voor het delen van jouw ervaring.

  Reageer
  #15

  heel vervelend en pijnlijk nadat ik mijn bal waar de pijn zich bevind strak heb getrokken is er een verdikking te zien de dokter heeft het over een lekkage van de zaadleider deze uroloog wil niet opereren???noemt het problemen die komen als je ouder wordt maar het klopt wel na een lozing minder druk dus minder pijn komt vaker voor na +/- 10 jaar nadat je bent geholpen

  Reageer
Reageer op: zeurende pijn in zaadleider
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief