Teelbal onderzocht

  • #1

    Hoi!

    Een aantal maanden geleden ben ik langs de huisarts geweedt omdat ik in de ochtend wakker werd met acute pijn in mijn teelbal. Dit dezelfde dag laten controleren, en werd aangegeven dat er niks mankeert. Geen liesbreuk, geen knobbeltje, helemaal niks. Ik heb aangegeven dat het momenteel nog wel pijn doet en zitten moeilijk gaat. De huisarts gaf aan dat ik het even aan moest kijken en mochten de klachten binnen een paar weken niet weg zijn, dat ik terug moest komen. Dit was een aantal maanden geleden, ik heb nu ook geen last meer van pijn in mijn teelbal, maar ik heb wel last van andere symptonen. Ik wordt soms midden in de nacht wakker, met iets wat voelt als pijn in mijn balzak maar is meer alsof mijn rechter bal zak druk voert op mijn onderbuik. Dit is soms in combinatie met een misselijk gevoel of verhoging van mijn temperatuur.

     

    Verder is er ook niks verandert qua de vorm van mijn bal of iets dergelijks. Geen knobbel te vinden, alleen voel ik wel dat als deze symptonen gebeuren dat mijn rechterbal wat harder is, wat weer zacht wordt binnen enkele minuten.

    Reageer
Reageer op: Teelbal onderzocht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief