Teelbal

 • #1

  Goedenavond,

  Ik heb nu denk ik al jaren een klein bultje boven op mijn teelbal.
  Je voelt hem zitten als je aan de teelbal voelt. Ik heb verder geen pijn of iets dergelijks. Het bultje wordt ook niet groter en gaat ook niet weg.
  Nergens last van alleen de laatste tijd val ik weer terug in mijn. Hypochonder als ik steken in rechteronderbuik heb etc denk ik weer aan dat bultje. Ik heb vernomen dat als het er al zolang zit echt geen enge ziekte k…. Kan zijn..

  Reageer
  #2

  Teelbalkanker zit doorgaans in de bal en niet op de bal. Het zou een kleine cyste kunnen zijn. Als je er dan toch regelmatig bezorgd over bent, waarom ga je dan niet naar de huisarts en laat ernaar kijken?

  Reageer
  #3

  Is toch iets van schaamte denk, maar fijn om te weten dat k niet op de teelbal zit maar van binnenkomt. Ik denk dan toch van ja daar lig ik dan en dat is de fout die vele maken wat eigenlijk niet hoort.

  Reageer
  #4

  Ik heb ook zo’n klein bultje op mijn bal, beetje grote van een hagelslagje/rijstkorreltje. Huis arts zei dat het niks ernstigs was en uiteindelijk toch een echo gehad. De benaming ben ik kwijt maar was niks bijzonders. Niet druk om maken, als het ernstig was had je het nu wel gemerkt

  Reageer
Reageer op: Teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief