Hoeveel kan de voorhuid worden opgerekt?

  • #1

    Hey,

    Ik ben een man van 29. Twee maanden geleden is mijn toompje verwijderd, omdat mij voorhuid in erectie niet over de eikel kwam.

    Nu gaat de voorhuid wel over de eikel, maar zit die wel heel strak om de penis heen. Duidelijk dat er 1 te strakke rand in de voorhuid zit.

    Nu gebruik ik 1 maand clobetasol crème om te proberen de voorhuid soepeler te maken. Echter, merk ik nog maar weinig verschil.

    Ik ben redelijk groot geschapen en dus zal die ene rand in de voorhuid flink moet oprekken. Heb het een en ander gemeten en die krappe rand moet van 14cm naar 15.7cm oprekken, oftewel 1.7cm.

    Mijn vraag is of jullie denken of dit haalbaar is? Zelf denk ik namelijk van niet. Wellicht iemand met een zelfde ervaring? Of zal een verwijdingsplastiek de enige uitweg zijn?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    1,7 cm? Dat gaat niet lukken. Ik denk dat een verwijdingsplastic of een gedeeltelijke besnijdenis de enige oplossing is. Zal afhangen van de vernauwing die er is.

    Reageer
    #3

    Bedankt John! Dan ga ik binnenkort maar weer een afspraak bij de huisarts maken

    Reageer
Reageer op: Hoeveel kan de voorhuid worden opgerekt?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief