Voorhuid bij erectie niet over de eikel

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb altijd last gehad van een te nauwe voorhuid. Tot voor kort kreeg ik mijn voorhuid in zowel slappe toestand als bij een erectie niet over mijn eikel.

  In eerste instantie kreeg ik een dermovate zalf mee, om de voorhuid wat meer op te rekken en de voorhuid wat losser te maken. Dit had in eerste instantie niet heel veel nut.

  Omdat dit niet hielp heb ik de operatie frenulumplastiek gehad en daarna weer een dermovate zalf gekregen op de voorhuid wat meer op te rekken.

  Nu na weer 2 maanden smeren merk ik dat de voorhuid wel iets losser wordt en ik krijg nu (met wel moeite) de voorhuid over mijn eikel in slappe toestand. Het ziet er alleen wat raar en opgekrold uit (het lijkt op te veel overtollig huid wat zich onder de rand van de eikel samenvormt. Daarnaast schuift het soms ook wat lastig terug.

  Bij een erectie lukt het mij helemaal niet om de voorhuid over de eikel te schuiven en ben ik bang dat ik hem ook helemaal niet meer terug kan schuiven als ik dit teveel ga forceren. (bang voor een spaanse kraag).

  De zalf is inmiddels op en heb in totaal al 3 maanden gesmeerd, voor mijn gevoel is mijn eikel ook vrij groot/dik in verhouding met de rest van mijn penis.

  Is een besnijdenis nog de enige mogelijke oplossing of moet ik nog langer proberen op te rekken (wel of niet door middel van zalf). Ik ben 20 jaar en kan dus geen geslachstgemeenschap hebben, de tijd dringt dus ๐Ÿ™‚

  Reageer
  #2

  Moeilijk om dat zo te beoordelen, maar ik denk dat een besnijdenis dan toch de enige oplossing is. Bespreek het met je huisarts

  Reageer
  #3

  Heeft het nog nut om langer door te gaan met de hormenzalf en oprek oefeningen? Ik merk dat het steeds losser wordt, maar weet niet hoe lang die zalf effect heeft. Krijg pas sinds kort mijn hele voorhuid erover bij slappe toestand, misschien dat het over een tijdje ook kan bij een erectie en dat het overtollige huid minder oprolt onder de eikel

  Reageer
  #4

  Bespreek het met je huisarts. Ik denk niet dat doorsmeren erg zinvol is

  Reageer
Reageer op: Voorhuid bij erectie niet over de eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief