Penis eikel en huid schaafwonden, rode plekken, littekens

 • #1

  Beste dokter,

  Ik ben 33 jaar en heb al vele jaren last van een soort schaafwonden op mijn eikel vooral.

  Dit heb ik voor het eerst opgemerkt in mijn late tienerjaren door regelmatig masturberen is dat bij mijn weten voor het eerst ontstaan... Gewoon 1 enkel vlekje op mijn eikel dat van rood naar roze evolueerde als ik er voldoende lang vanaf kan blijven.... Er vormt zich dan een nieuw huidlaagje op het rode plekje dat er soms bij wassen of afdrogen terug vanaf komt wat ik probeer te vermijden uiteraard maar ik wil u zoveel mogelijk details meegegeven hebben.

  Aangezien ik nog maagd was toen en geen enkele vorm van sex heb gehad tot vele jaren later heb ik mij daar niet echt veel zorgen over gemaakt in het verleden.

  Uiteindelijk is dat genezen na een lange periode maar verschijnt dan weer op een andere plaats na masturberen...

  Ik heb er eigenlijk altijd wel eens last van gehad tot op vandaag maar vroeger ging het veel sneller weg dan heden.

  Ondertussen ben ik ook sexueel actief zowel met als zonder condoom en dat maakt eigenlijk geen verschil voor mijn wederkerend probleem.

  Mijn partner is getest op de meeste soa en ik heb voor het begin van de relatie en na enkele maanden mijzelf nogmaals laten testen op een 7 tal soa en alles is negatief... Altijd geweest.

  Ik onthoud nu al een maand van sex ongeveer tot deze morgen en het was zeker nog niet genezen maar zag er iets beter uit dan voordien.

  Ik ervaar het als zeer gevoelig en oncomfortabel tijdens sex dus ben er ook mee opgehouden na een minuut ofzo...

  Heb dan enkele foto's genomen onmiddellijk nadien ik uit de douche kwam.

  Met de jaren is dat ene plekje naar meerdere locaties verhuist en op de duur zowat overal gelijktijdig na sex of masturberen.

  Heb al meermaals opgezocht en foto's bekeken wat het mogelijk kan zijn en voor mij persoonlijk is bijna alles uitgesloten zoals Candida, SOA, schimmel of bacteriële infecties en vele andere zaken die niet op mijn probleem lijken.... Ik kwam eigenlijk altijd tot de conclusie na opzoekwerk en vergelijken dat het gaat over friction burn of door wrijving...

  Ik vermoed dat ik daar al zo lang last van heb dat het meer om litteken vorming gaat dan een tijdelijke schaafplek...

  Het beïnvloed ondertussen wel mijn sex leven en mijn partner maakt zich uiteraard ook zorgen...
  Masturberen doe ik praktisch niet meer maar sex is even schadelijk en als ik enkele maanden onthoud zoals voor de start van mijn relatie was het opmerkelijk beter tot bijna niet merkbaar voor mijn partner bij de aanvang van de relatie... Ik zag het uiteraard nog wel maar verwaarloosbaar in vergelijking met nu.

  Op het internet word gezegd dat het tot 3 jaar kan duren voor volledige genezing in ernstige gevallen wat mij nogal radeloos maakt en dat lijkt mij vrij hopeloos om te proberen zo lang te onthouden van enig contact.

  Wat is uw advies? Kan u mijn mening bevestiging geven of hebt u een ander zicht op mijn probleem en een mogelijke oplossing of behandeling.

  PS... Ik krijg een melding op mijn gsm nu dat mijn foto bestanden te groot zijn dus ik ga deze later indien thuis op mijn computer verkleinen en toevoegen

  Alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Foto's voor topic

  Reageer
  #3

  8 uur later dezelfde dag na de sex ziet het er dan zo uit... zie foto's

  Ik heb ook opgemerkt met wat inzoomen dat er wat blaasjes vocht lijken te zijn wat dan weer doet denken aan herpes, maar ik test negatief op beide typen 1 & 2, geen antistoffen aanwezig. Test al 2x herhaald (1e X met 4 verschillende testen, 2e maal 1 algemene die geen onderscheid maakt tussen type 1 & type 2... gewoon ja je hebt het of nee je hebt het niet... alles was negatief.)

  1ste keer dat ik er foto's van neem en op mijn scherm ziet het er erger uit dan ik dacht.
  Maar nogmaals ik heb die eerste rode/roze plekken al 15 jaar op en af en heb nooit vocht blaasjes opgemerkt met het blote oog en was maagd tot een jaar of 5 terug.... ook geen orale sex of dergelijke.

  Dus dat lijkt mij dan zeer onwaarschijnlijk herpes te zijn... maar graag uw mening.

  Reageer
  #4

  Het zou een vorm van eczeem of psoriasis kunnen zijn. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de dermatoloog

  Reageer
  #5

  Zijn de plekken ook wat dikker dan de normale huid van de eikel? En al bij een huisarts of dermatoloog geweest?

  Reageer
  #6

  Bedankt dokter voor uw mening... Ik ben aan het reizen momenteel dus heb nog geen dermatoloog bezocht aangezien huisarts hier niet echt bestaat...

  Ik heb eens opgezocht wat beide opties die u geeft zouden inhouden in verband met mogelijke behandelingen.

  Er zouden wel wat crèmes of zalfjes of olies en dergelijke voor bestaan maar beide condities bestaat geen genezing voor ... Dus basicly dat is een levenslange conditie die enkel wat behandeling opties heeft als de symptomen aanwezig zijn maar zal uiteindelijk altijd terug komen. Zo heb ik het begrepen altans.

  Dus aangezien ik er weinig aan kan doen om er totaal vanaf te geraken is er geen haast bij... Volgend ziekenhuis bezoek zal ik het zeker eens vermelden en laten zien bij de gepaste persoon met kennis van zaken.

  Ik ben alvast gerust gesteld dat het waarschijnlijk niets zeer ernstig is waar ik voor vreesde.

  @ Kees... Nee die plekken zitten gewoon op hetzelfde huid niveau dan het normale gedeelte van de eikel.
  Ze zijn niet dikker of bovenop liggend.
  Ik gebruik een soort aloa Vera product met slakken slijm in verwerkt bij slapen gaan of na douchen als een soort hydraterende werking om genezing te vergemakkelijken aangezien er droge huidschilfers vormen op die plekken bij onthouden van sex of masturberen.

  Ik weet niet zeker of dat aan te raden is maar naar mijn mening kan een natuurlijk product geen kwaad en het lijkt te helpen.

  Ben dit echter pas zeer recent beginnen doen

  Reageer
  #7

  Mogelijk zijn ze zeer lichtjes verhoogd zal ik zeggen ... Hangt meer af van het moment en kort na sexueel actief ja of nee.

   

  Ik vermoed dat het om een genezingsproces gaat waardoor er verschil op zit op sommige momenten maar dat is verwaarloosbaar

  Reageer
Reageer op: Penis eikel en huid schaafwonden, rode plekken, littekens
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief