Rode gloed over mijn eikel

 • #1

  Hallo,

  Ik heb seks gehad met een meisje en meteen erna had ik flinke pijn in mijn balzak. Drie dagen later zaten er puistjes op. Die waren makkelijk weg te werken met azijn. Toen ik klaar kwam kreeg ik alleen onder mijn penis een soort van pijn, een uurtje, en daarna was de pijn weer weg. Een maand later werd het erger en kreeg ik ook last van mijn balzak. Ik ben naar de huisarts geweest: SOA test gedaan (urine, HIV), niks uitgekomen. Volgens de dokter was het ook geen schimmeltje. Maar het is rimpelig en gloeit af en toe. Bijbal ontsteking gehad, deze is nu weg door antibiotica. Ik heb een week vrij gehad en nergens last van.

  Nu ben ik weer aan het werk en voelt mijn eikel een beetje droog aan. Mijn dokter ziet er geen verband mee maar het moet een schimmeltje zijn of het is droog. Het ziet er rood uit tegen de achter huid aan en het is een beetje rimpelig. Ik smeer er nu vaseline op maar dat helpt ook niet echt.

  Iemand een idee want ben het een beetje zat

  Reactie
  #2

  De huisarts heeft je lichamelijk onderzocht, de huisarts heeft onderzoek gedaan naar SOA's, de huisarts heeft een diagnose gesteld op epididymitis, je bent hiervoor behandeld, en je maakt je nu weer zorgen. Er is uit herhaaldelijk onderzoek niets ernstigs gebleken, dus het lijkt mij verstandig de richting van de huisarts te volgen en het een tijdje met rust te laten en er niet zo op te letten. Mocht je er over een paar weken toch weer last van hebben of als de klachten snel erger worden, ga dan weer terug naar de huisarts, en tot die tijd even met rust laten dus.

  Reactie
  #3

  Lees ook:

  Rode vlekjes, kleine rode stippeltjes op eikel, droge eikel:
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/139343-rode-vlekjes-kleine-rode-stippeltjes-op-eikel-droge-eikel.html

  Reactie
Reageer op: Rode gloed over mijn eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief