Rode gloed / vlekken eikel

  • #1

    Hallo,

    Ik heb last van een rode gloed / rode vlekken op mijn eikel en voorhuid. Dit zorgt voor irritatie omdat de eikel droog aanvoelt en soms stinkt. De klachten zijn begonnen na onbeschermde seks. Soa test was negatief. Ben al meerdere keren naar de huisarts(en) geweest. Eerst dachten ze dat het een schimmelinfectie was, maar ik zag niets geen verandering na een kuur van anti schimmel pillen. Het reageert wel gelijk op hydrocortison met miconazol 20/10, alleen kon ik dat niet blijven smeren. Heb ook een tijdje cetomacrogol crème met vasaline gesmeerd na de hydrocortison zalf, dan blijft het rustig maar ik wil niet altijd moeten smeren. Iemand een idee hoe dit veroorzaakt zou kunnen worden en hoe ik het tegen ga?

    Reageer
    #2

    Heb je tijdens de kuur en het gebruik van de creme ook geen seks gehad en niet gemasturbeerd?

    Reageer
    #3

    Gemastrubeerd wel maar niet vaak, seks niet. Ik twijfel er zelf behoorlijk aan of t niet een bacterie kan zijn, is dat mogelijk?

    Reageer
    #4

    Dat is niet zo waarschijnlijk, maar masturberen tijdens het gebruik van de creme en de pillen is niet goed. Vooral bij de creme. De eikelhuid wordt dunner en veel gevoeliger. Zo kun je dus irritaties veroorzaken en de schimmelinfectie ook nog in stand houden.

    Reageer
    #5

    Duidelijk, wat raad je aan? Nogmaals de zalf halen? De huisarts adviseerde me de laatste keer 1 week de hydrocortison zalf 1 daags te smeren omdat t niet langer mocht. Moet ik daarna dan nog de andere cetomacrogol of lanette crème of iets in die richting smeren?

    Reageer
    #6

    Ik zou eens een weekje canesten smeren... 2 x daags en dan telkens voordat je nieuwe creme aanbrengt even goed wassen met water. En voor de rest geen shampoo of doucheschuim gebruiken

    Reageer
    #7

    Hydrocortison is geen goed idee overigens. Dat maakt de huid nog dunner

    Reageer
    #8

    Moet het canesten zijn? Ik heb namelijk nog daktarin liggen. Ik heb dit al eerder geprobeerd maar zie nauwelijks verbetering bij het smeren van daktarin in vergelijking met hydrocortison.

    En moet ik na een week stoppen of afbouwen met smeren ?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Canesten heeft een andere werkzame stof. Je hoeft dat niet af te bouwen

    Reageer
    #10

    Heb inmiddels een week lang tweemaal daags Canesten gesmeerd zoals je geadviseerd had. Ik kan goed zien dat het effect heeft gehad, maar er blijft een lichte roodachtige waas aanwezig op mijn eikel. Dit had ik ook na het smeren van daktarin. Toen kwam de schimmel vrij snel weer terug.

    Nu weet ik niet of dit resterende schimmel is of veroorzaakt wordt door de historie aan zalven die ik er eerder op had gesmeerd (en de huid nu nog steeds dun is?).

    Moet ik doorgaan met smeren of wat raad je aan?

    Reageer
    #11

    Smeer nog even 3 dagen en kijk dan even of er verbetering is. Maar de creme wel DUN aanbrengen

    Reageer
    #12

    Elke dag 1x douchen en daarna smeren of wederom twee keer per dag?

    Reageer
    #13

    2 x per dag

    Reageer
    #14

    Duidelijk, en dan alleen het gedeelde waar het nog iets rood achtig is dun insmeren of alles insmeren?

    Reageer
    #15

    Hele eikel

    Reageer
Reageer op: Rode gloed / vlekken eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief