Schuurpapier gevoel eikel en pijn in buik

 • #1

  Begin januari kreeg ik eerst pijn in mijn linkerbal die opgezwollen werd. Snel daarna gevolgd door branderige en tintelende penis en pijn in rechter bal. Plassen deed ook pijn. Heb gewacht met huisarts, maar uiteindelijk gegaan. Was een zwelling voelbaar, maar onschuldig. Voor zekerheid echo laten maken, waar gelukkig niks geks op te zien was. De pijn bleef echter en straalde richting buik. Moest daarom weer naar huisarts die antibiotica voorschreef. Na afmaken keur terug naar huisarts voor controle. Gelukkig was urine schoon, dus volgens huisarts geen reden voor verder onderzoek.
  Ik zit echter met een nog veel pijn met name aan mijn eikel. Ik kan bijna geen onderbroek of broek aantrekken. Zo pijnlijk is mijn eikel. Het voelt alsof de urinewegen zijn aangedaan, maar dat is mijn eigen theorie. Ik heb weken vaseline op mijn eikel gesmeerd maar hielp niet. Vervolgens 2 weken micronazolnitraat gesmeerd, maar ook zonder resultaat. Op mijn eikel zie ik soort van verticale lijnen/scheuren. Zodra ik wat gelopen heb, wordt de wrijving zichtbaar op de eikel en is dan nog pijnlijker. Ik ben al tientallen jaren besneden, maar nooit echt ergens last van gehad.
  Iemand enig idee wat het kan zijn? Het zit echt niet tussen mijn oren. Ben nu beperkt in heel veel dingen. Lopen gaat bijna niet. Afdrogen is pijnlijk, onderbroek aan ook etc.. De kleinste bewegingen voelen alsof schuurpapier overheen gaat. De pijn in mijn buik heb ook nooit eerder gehad.

  Reageer
  #2

  ga in ieder geval terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de uroloog

  Reageer
  #3

  Huisarts werkt helaas niet goed mee dit keer. Die is van mening dat verder onderzoek niet nodig is. Ik baal er ontzettend van en zit zelfs eraan te denken om een andere huisarts te nemen. Probleem is dat je niet snel naar een andere huisarts kan.

  Reageer
Reageer op: Schuurpapier gevoel eikel en pijn in buik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief