branderig gevoel eikel

  • #1

    Ik heb al jaren last van een geïrriteerd gevoel aan eikel. Ik kan het moeilijk beschrijven maar ik voel mijn eikel constant, precies soort branderig gevoel en overgevoelig. Als eikel bloot is is het nog erger, maar als eikel bedekt is heb ik het ook. Ik heb er enorm veel last van als ik wandel, of bezig ben... Als penis naar boven zit in boxer heb ik het minste last maar ja als ik wandel of zo kan ik hem niet telkens naar boven steken, want na 2 stappen zit hij weer slecht. Het bepaald echt heel mijn leven, ik zou gewoon graag mijn penis niet hele dag voelen branden in broek. Precies of ik voel bij elke stap de irritatie tegen boxershort. Ik ben al bij huisdokter geweest, bij 2 verschillende urologen... Niemand kan me helpen, ik hoor enkel dat ene penis gevoeliger is dan andere. Dokter heeft al cortisone zalfg gegeven en hielp niet, ik heb al vanalles geprobeerd. Het is toch niet normaal dat als ik rond wandel ik constant geïrriteerd gevoel heb in broek. Ik heb er zelfs mijn reis naar amerika voor geannuleerd met vrienden, ik heb geen zin om dure reis te doen en 2 weken rond de lopen waar ik constant pijn eikel voel branden of waarbij ik constant de irritatie voel van eikel. Wat kan het nog zijn? Ik douch altijd met lauw water zonder zeep, ik heb wel heel droge huid aan penis en eikel. Ook hiervoor heb ik al alles geprobeerd.

    Reageer
    #2

    Ook al
    Bij dermatoloog geweest? Ik heb zelf ook branderige gevoel
    Aan de eikel gehad en soms nog wel eens. In het begin extreem en ik kon ook amper lopen, dit voelde erg ongemakkelijk wou niks liever dan op de bank liggen. Bij mij komt het uit de bekkenbodem spier weg, te veel spanning en ik begin binnenkort weer met een behandeling. Ben 13 maanden onderweg nu.
    Heb je het ook direct als
    Je wakker word of pas na ontlasting/plassen of als je actief word?

    Reageer
    #3

    Als ik wakker wordt heb ik er minder last van, hoe actiever ik ben hoe erger het wordt. Vb bij sporten, als ik wandeling doe, als ik veel rondloop op werk, actieve reis... Ik heb dat ook met die bekkenbodemspier, ik heb test gedaan... Normale druk was 30 en ik had 130. Dus veel te hoog. Ik ben ervoor naar kinesist geweest maar hielp niks. Mijn eikel blijft overgevoelig, ik voel dat branderige gevoel nog altijd heel erg... Ik zou gewoon soms alles willen verdoven zodat ik eens normaal op reis of zo kan gaan. Ik heb gevoel dat ik constant druk heb op penis, precies of penis trekt naar binnen. Voorhuid trekt altijd van penis terwijl net dan het nog erger wordt als eikel bloot is. Op den duur nemen ze je niet meer serieus als het niet op te lossen is. Welke behandeling heb jij gedaan? Bij uroloog? Of ook bij kinesist zoals ik? Wat kan uroloog eraan doen? Alvast bedankt voor uw reactie. Hopelijk is het bij u toch al iets beter.

    Reageer
    #4

    Bij mij is het bijna opgelost, klachten zijn al flink afgenomen.
    Als er nog spanning is in je bekkenbodem dan zou ik dat eerst aanpakken. Ik ben bij de uroloog geweest voor onderzoeken, bij een Berman clinic voor onderzoek anus/endeldarm. Verschillende bekken fysio’s en heb net een uitgebreid onderzoek gehad en vanuit hier is een behandel plan gemaakt.

    Vraag eens aan de huisarts voor spier ontspannende medicatie. Hier kun je het mooi mee testen of het dan daadwerkelijk aan de bekkenbodem ligt. Bij 2 mg lorazepam per dag waren mijn klachten 90% verdwenen

    Reageer
    #5

    Ik ben klaar met mijn sessies bij kinesist, heeft niks geholpen. Ik voel constant penis, dat irritante gevoel in broek... Als ik hem dan goed steek naar boven in broek en voorhuid over eikel trek voelt het wat beter maar na 3 stappen zakt hij terug en gaat voorhuid terug van eikel en voel ik die irritatie opnieuw hele tijd, bij elke stap die ik zet. Ik word er gek van en ze zien niks aan penis dus is alles zogezegd goed. Enige wat ze zien is dat ik droge huid heb, en ook hiervoor heb ik alles al geprobeerd. Ook met die sessies bij kine zou het moeten helpen zogezegd maar merk na maanden en al die sessies niks van verschil. Uw tip met de lorazepam wil ik wel es proberen maar volgens mij ligt probleem toch bij penis zelf en niet bij bekkenbodemspieren.

    Reageer
    #6

    Pijn aan de penis is een veel voorkomend probleem bij bekkenbodem problemen, de ene zegt dat de gespannen bekkenbodem de prostaat irriteert en hier door klachten krijgt. Door de uroloog kreeg ik de diagnose prostatitis. Veel fysio’s spreken dit tegen. Maar goed, ik ontspan nu beter en de klachten worden minder.

    Toen jou behandeling werd afgerond, is er toen opnieuw de spanning gemeten? En was deze weg? Ik zou naar andere fysio kijken, er zit een wereld van verschil in ben ik wel achter.

    Probeer de medicatie maar eens, succes

    Reageer
    #7

    Als het goed is heb je ook oefeningen gekregen die je zelf thuis moet doen. Heb je die gedaan?

    Reageer
    #8

    @ Grt. Als ik lees op internet lees ik weinig dingen over pijnlijke eikel, branderig gevoel aan voorhuid en penis... die te maken hebben met bekkenbodemspieren die gespannen zijn. Wat ik las is dat het vooral over pijnscheuten zou gaan in penis zelf. Ik vind het raar dat ik precies zo een druk heb in penis, het gevoel dat hij naar binnen trekt in plaats van gewoon te hangen. Ik heb gezegd tegen uroloog dat het niet hielp en wat hem betreft stopt het dan ook, meer kon hij niet meer doen. Volgens hem kan het vele maanden duren tegen dat oefeningen effect zal hebben. Spanning hebben ze niet meer geweten, en heb ook geen zin om dat vervelende onderzoek nog eens te doen. Volgens uroloog geeft dit ook niet altijd een juist beeld want als je dat onderzoek doet ben je automatisch meer gespannen. Als ik nu nog eens nr uroloog wil gaan moet ik maanden wachten, en daar heb ik nu het geduld niet voor. Dus aan die medicatie zal ik ook niet geraken. Toen ik vroeg aan uroloog of er niks bestond van medicatie om te kalmeren zei hij van neen, enige wat kon helpen was de kinesist... Dus reken sowieso al niet op medicatie om te krijgen. Mijn huisarts kennende zal die het ook niet zomaar voorschrijven als ik het vraag. En is enkel op voorschrift heb ik gelezen dus moeilijk... Andere fysio/kine kan ik ook niet zomaar krijgen, ik ben van belgie en je krijgt hier maar bepaald aantal beurten per jr. En ik zit nu al aan maximum.

    @ John, ja doe die oefeningen al maanden thuis. Ook bv zittend plassen en zo doe ik op aanraden van kinesist. Maar merk ik verschil na al die maanden? Neen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bespreek dan eens met de huisarts om een spierontspannend middel te gebruiken zoals boven ook beschreven

    Reageer
    #10

    Terug getrokken kleine penis ken ik maar al te goed. Dat gevoel dat er van binnenuit word getrokken er aan.
    Dat was ook over tijdens gebruik lorazepam. Nu heb ik het enkel nog een keer.

    Bij mij is ook digitaal spanning gemeten en ik had geen meetbare overspanning maar ik kan kan bewust ontspannen. 5 min later sta ik alles aan te spannen alsof ik plas/ontlasting aan het ophouden ben. Dus ik had geen overactieve bekkenbodem volgens deze specialist. Toen wist ik dat ik naar een ander moest. Ik heb er tallozen gesproken en die geven allemaal aan deze klachten heel vaak te zien.

    Als de uroloog zegt dat ie niks meer kan doen voor jou dan kan je dat afsluiten.
    Bespreek het met je huisarts over de medicatie en neem anders een andere huisarts.
    Je komt mij over als dat je bij de pakken neer gaat zitten, daar gaat het niet van over. Aanpakken die handel

    Reageer
    #11

    @FDV Ik ben hier ondertussen al meer dan 10 jr mee bezig, ik zou er op den duur moedeloos van worden. Ik heb jaren geleden ook al verschillende urologen gezien, verschillende huisdokters... Ik leef al jaren met constante irritaties aan penis, vooral binnenkant voorhuid is enorm irritant als hij bloot is (bijna altijd dus). Ook eikel is enorm gevoelig, branderig gevoel. Ik heb betere periodes en mindere periodes. Vooral als ik actief ben is het slechter, vb op reis door veel te wandelen. Ik kan daarom ook niet meer echt genieten van reizen, je moet es in stad lopen met hele tijd irritant gevoel in broek bij iedere stap. Ik zou alles in broek gewoon es willen verdoven. Bij mij is alle miserie begonnen door voorhuid wijder te maken, waardoor hij nu eigenlijk te wijd is en altijd van eikel glijdt. Dit ging zogezegd wennen maar is nooit beter geworden. Voorhuid is eigenlijk te lang om van eikel te dragen en te kort om over eikel te blijven want trekt altijd terug van eikel. Ik heb gevoel dat voorhuid altijd naar binnen trekt en ook penis naar binnen trekt, er is altijd druk. Ook als ik erectie heb voel ik die druk. En volgens mij komt die pijn ook van die constante druk. Ook is mijn penis enorm droog, ook al was ik hem met lauw water zonder zeep en doe ik alles wat ik moet doen. Als ik 3 min ruk zonder glijdmiddel scheurt voorhuid gewoon, of zitten er wondjes op eikel/voorhuid/penis... Ook schilfert huid gewoon af. En natuurlijk zegt uroloog dat alles in orde is en dat het tussen mijn oren zit. Ook andere urologen zullen niet gauw een collega bekritiseren en zeggen dat zijn werk niet goed is. Ik kan ook de operatie niet meer ongedaan maken. Besnijdenis zie ik ook niet zitten want dan kan het nog veel erger zijn als eikel constant bloot is. En ik heb al veel verhalen gelezen van mensen die er spijt van hebben, ik vind het ook afstotelijk een besneden penis. En mijn eikel is na meer dan 10 jr nog altijd overgevoelig ook al is hij meestal bloot dus zal er niet op beteren door besnijdenis. En ligt het dan aan bekkenbodem? Ik weet het op den duur ook niet meer. Ook al is die druk gemeten.

    Reageer
    #12

    Waar voel
    Je de pijn dan, echt ik de voorhuis of eikel?
    Ik heb ook wel eens vreemd gevoel in de voorhuid en deze is dan ook geïrriteerd en rood maar dit trekt na een week weer weg.

    Ik begrijp je wat dat lopen betreft. Ik heb dat ook gehad, elke stap deed mij zeer aan de eikel, had toen ook extreme branderigheid.
    Dit heb ik paar maanden gehad en is toen weer weg getrokken.
    Misschien is je voorhuid beschadigd?, ik weet het niet, ik wil
    Je graag helpen maar denk dat onze klachten best wel verschillen.

    Ik zou sws medicatie proberen als ik jou was, als dit niet via de arts lukt dan is er altijd wel aan te komen. Als dat verstandig is weet ik niet. Wil nog wel Ff melden dat oxazepam geen effect had op mij, lorazepam wel.

    Als je financieel ruimte heb zou je kunnen uitwijken naar het buitenland.

    Reageer
Reageer op: branderig gevoel eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief