Jaar lang met een frictie?

 • #1

  Heb een jaar geleden ruige sex gehad met vriendin. Hoorde een kleine plop toen het niet goed ging met het standje. Toen naar de huisarts gegaan zei dat het waarschijnlijk niet erg was omdat hij niks kon vinden. En vertelde me 4 weken te rusten. Dat heb ik gedaan en het leek geheeld tot een half jaar geleden weer soms af en toe pijn was maar ik dacht gewoon dat het overmatig gebruik was van mijn penis. Nu een jaar verder heb ik nog af en toe moeite en doet me penis soms pijn met zelf bevrediging of sex. Kan het zolang duren om beter te worden of is het echt een probleem. Dit is niet continu maar soms na het klaarkomen als me penis slap is doet ie wel eens pijn.

  Reageer
  #2

  Oh en soms in rust stand ook maar het is heel af en toe. En als je wel een echte penisbreuk hebt gehad zijn uberhaupt erecties mogelijk? Want heb ook weer tijden tussendoor gehad dat het gewoon pijnloos verliep tijdens en na sex. Soms ben ik echt bang voor een breuk.

  Reageer
  #3

  Geen idee wat ik moet doen heb ook een verkleurd deel vanaf me balzak tot midden penis waar de naad zit denk 4 a 5 cm lang. Maar de dokter zei vorig jaar dat het niks is maar toch doet het wat pijn als ik er op druk.

  Reageer
  #4

  Ik zou er dan toch maar eens mee teruggaan naar de huisarts

  Reageer
  #5

  Naar de dokter geweest. Hij heeft niet eens gekeken naar mijn zaakje. Verwijst me naar een uroloog over 6 weken.. ik ben niks wijzer geworden en wil nu gewoon echt alles opgeven. Dit is de zoveelste keer dat ik de medicijn wereld een kans wil geven maar elke keer word ik afgewuifd. Ik snap na alle jaren dat het gevoel weggaat bij artsen. Maar dit is te gek voor woorden. Ik huil me hart uit bij de dokter en word nog steeds niet serieus genomen! Sorry voor het boze bericht maar ik zie geen licht meer aan de tunnel meer.

  Reageer
  #6

  Je wordt niet afgewuifd, maar de huisarts stuurt je door naar een specialist.

  Reageer
  #7

  Daarom werd ik niet nagekeken of onderzocht. Ik snap dat jullie elkaars hoofd boven water willen houden. Ik kan letterlijk niks meer. Ik kan niet zes weken door zonder meer onderzoek. En wat dan weer weken wachten? Ik vind het persoonlijk belachelijk en snap waarom mensen niet snel hulp zoeken als er zo om word gegaan met mensen. mijn excuses voor mijn boosheid maar het voelt gewoon hopeloos.

  Reageer
  #8

  "Ik snap dat jullie elkaars hoofd boven water willen houden" Ik hoef en zal niemand onterecht het hoofd boven water houden. Je huisarts kan het probleem niet voor je oplossen en stuurt je daarom door naar een specialist. En dat had eigenlijk al eerder moeten gebeuren. Heeft dan ook geen zin dat je huisarts "ernaar kijkt" . Dat had hij al gedaan maar het is nog steeds niet opgelost. Doorverwijzen naar een specialist is dan de enige goede oplossing

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Komt voor mij over alsof er weinig empathie in de praktijken zitten. Ieder mens is maar een product en wij moeten hiermee zitten en er word gesproken over professionals in die er zogenaamd voor je zijn terwijl je elke maand zorgkosten moet betalen voor hulp die je niet krijgt. Ik had acute hulp nodig waarschijnlijk. Het steekt de heletijd in ruststand kan niet eens normaal functioneren. De medische wereld is echt een grap waarbij wij het experiment zijn. Artsen moeten beter en jaarlijks worden nagekeken of ze het nog nabehoren doen want in mijn ervaring en de mensen om mij heen maakt het meer kapot dan goed. Zolang jullie maar kunnen slapen i guess. Je kan zeggen dat je zijn hoofd niet boven water houd maar nadat een penis snapped lijkt me toch normaal dat er moet worden naar gekeken. Maar je geeft hem weer zijn gelijk. Dus beetje tegenstrijdig. Wachten wel weer zes weken. Want jullie lopen niet elke dag met die pijn. Bah. Ik ga mijne excuses aanbieden. Want dit is al de zoveelste keer dat ik hulp probeer te vragen bij andere artsen omdat het elke keer hetzelfde gezeik is. Pilletje hier pilletje daar. Niet vragen naar voeding en of Slaappatroon. Alles is op te lossen met jullie chemicalien en mensen lang en langzaam afhankelijk maken van die troep. Maar als er echt iets moet worden gedaan ho maar, behalve als je op het punt staat je leven te beindigen. Maar als er al tien keer vanteboren iets word aangeven word je in het niks gelaten. Iedereen zegt altijd het moet altijd echt bijna fout gaan en dan komt er pas hulp hier in Nederland. Ik ken me eigen lichaam toch ik ga nauwelijks naar een dokter behalve als er echt iets is. En dit voelt niet goed.

  Reageer
Reageer op: Jaar lang met een frictie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief