Sterk vermoeden gescheurde/verrekte ligament suspenseur

 • #1

  (m21) Vier a vijf maanden geleden werd mijn penis langdurig naar beneden gedrukt tijdens de seks met mijn vriend. Ik had anale seks waarbij ik onderop lag, mijn penis dus naar beneden gericht met de bovenkant van de schaft op het matras, toen ik een erectie kreeg.

  Sindsdien heb ik pijn. Ik stuitte op internet best gauw op een scheuring/verrekking van de penile suspensory ligament, ligament suspenseur oftwel de penisophangband. Zowel de oorzaak als mijn klachten komen precies overeen.
  Ik heb een echo laten doen in het ziekenhuis, maar hier bleek niets uit. Mijn angst is dat ze het over het hoofd hebben gezien, omdat deze blessure niet veel voorkomt. Mijn pijn is verergerd, ik heb het nu ook aan de binnenkant van mijn dijen bovenaan, maar mij is dus verteld dat ze niets meer kunnen doen. Ik weet nu niet hoe verder te gaan, want ik kan geen erectie hebben zonder daarna pijn te lijden en elke keer dat ik een erectie heb ben ik bang dat ik het nog meer heb beschadigd.

  Reageer
  #2

  Ga dan met de klachten naar een uroloog

  Reageer
  #3

  De scan werd gemaakt naar aanleiding van een bezoek aan een uroloog.

  Reageer
  #4

  Ik was een even nieuwsgierig wat het was dus heb even zitten googelen. Van wat ik lees zou je geen staande erectie meer kunnen hebben als deze ophangband gescheurd zou zijn. En als
  Het een verreking is is deze niet te zien op een echo misschien.
  ik zou voor een second opinion gaan als ik jou was

  Reageer
  #5

  Ik ben inmiddels inderdaad voor een second opinion gegaan. Morgen heb ik een afspraak bij de huisarts. Mijn penis blijft inderdaad liggen wanneer ik een erectie heb, al wordt het wel gewoon hard. Ik moet zeggen dat ik dat in elk geval in zekere mate hiervoor ook wel had, maar het lijkt nu nog minder goed te kunnen staan.

  Reageer
  #6

  dat je penis blijft liggen bij een erectie geeft al aan dat er iets niet in orde is.

  Succes bij je second opinion, ik hoop dat ze snel een oorzaak kunnen vinden en hier wat aan kunnen doen.

  Reageer
Reageer op: Sterk vermoeden gescheurde/verrekte ligament suspenseur
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief