Pijn in linkerteelbal, kliertjes???

  • #1

    Hallo iedereen, ik zit al een tijdje met een rare pijn aan mijn linkerteelbal...

    Ik weet niet juist hoe ik het moet omschrijven.
    Het is de linkerteelbal mar vooral onderaan de teelbal en bovenaan de teelbal zitte precies een soort van klieren, een 'hoopje' van klieren die, vooral 's avonds erg gevoelig aanvoelen en lastig.

    Ook lijkt het alsof de linker wat groter is geworden dan de rechter.

    Het rare van alles is dat 's morgens de teelbalzak terug gekrompen is en hier totaal allemaal geen last van heb, vooral naa rde avond toe.

    Kunne deze dinge die aanvoele als klieren, de bijbal zijn en ontstoken zijn of kan het iets anders zijn ook??

    Alvast bedankt...

    Reageer
    #2

    Ik heb daar zelf ook ervaring mee gehad.
    Op jonge leeftijd had ik pijn aan een van mijn ballen en dat bleek een bijbalontsteking te zijn. Dat uis echt heel erg pijnlijk, maar met een antibiotica kuur ben je er redelijk snel vanaf.

    8 jaar geleden had ik ook pijn aan een bal. Vooral bij het aanraken konden er flinke pijnscheiten door mijn lijf schieten. Later voelde ik ook een harde knobbel. Via de huisarts ben ik bij een uroloog terecht gekomen en een paar uur later kreeg ik te horen dat ik zaadbalkanker had. Gelukkig was ik er vroeg bij en ben ik inmiddels volledig genezen. Ik zou dus tegen iedereen zeggen die pijn aan een bal heeft... wacht geen miniit en maak meteen een afspraak bij je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Pijn in linkerteelbal, kliertjes???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief