Pijn aan rechter teelbal

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds 3 dagen bij vlagen een zeurende pijn aan mijn rechterteelbal, die af en toe uitstraalt naar de onderbuik. Als ik een paracetamol pak is de pijn na 10 minuten verdwenen en komt deze ‘s avonds weer terug. Volgende dag op een willekeurig moment weer opeens last. Teelbal zit hoog in de balzak en doet weinig tot geen pijn bij aanraking. Opvallend is dat de pijn zich op een enkel moment leek te verplaatsen naar de linker teelbal. Op internet lees ik over een gedraaide teelbal maar dit gaat over heftige pijn, wat bij mij nou niet bepaald het geval is. Bijbalontsteking zou kunnen, maar ik heb geen last van blaasontsteking en een SOA kan het niet zijn. Ik ga over drie dagen op vakantie dus ik kan wel wat advies gebruiken.

    Alvast bedankt,

    Reageer
    #2

    Als je over 3 dagen op vakantie gaat, had je beter gister contact met je huisarts op kunnen nemen. Dan had je kans dat je voor je vakantie nog ingepland had kunnen worden.

    Reageer
Reageer op: Pijn aan rechter teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief