Geen erectie met condoom, help

 • #1

  Tijdens het voorspel had ik wel een erectie maar toen wilde ik mijn condoom omdoen en ging het niet meer. Omdat ik geen erectie meer had. We hebben het ook niet meer kunnen doen daardoor. Hoe kan ik dit probleem oplossen? Ik ben 17 jaar.

  Reactie
  #2

  hoi roel,
  dat kan inderdaad vervelend zijn, sex kan je erg opgewonden maken, zowel op de fijne als de nerveuze manier. maak je er niet te druk over en blijf oefenen en spelen, wen aan elkaars lichaam en blijf leuke en fijne dingen doen&denken tijdens het omdoen van een condoom.
  misschien ook een paar keer proberen als je alleen bent, een condoom omdoen is een handigheidje, zelfs volwassenen hebben daar nog wel s ongemakkelijke/grappige momenten door.
  blijf positief!

  Reactie
  #3

  hoi daar,

  zal idd wel iets met stress en nog wat onervarenheid te maken hebben, de druk van het moeten, kan de penis dan verslappen.
  je kan bijv ook eerst paar keer vrijen zonder meteen te moeten neuken.
  je zal dan denk ik wel een stijve krijgen en behouden. na een paar keer voelt het wat vertrouwder en dan zal het beter gaan.
  succes

  Reactie
  #4

  Dit is heel normaal en geen medisch probleem. Ik kan mij wel voorstellen dat het voor jou een probleempje was op dat moment, maar maak je geen zorgen, volkomen normaal.

  Reactie
  #5

  Wanneer het condoom omgaat word hij slap
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/183937-Geen-stijve.html

  Erectie probleem?
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/197881-Erectie-probleem.html

  Erectiestoornis
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/136331-erectiestoornis.html

  Reactie
  #6

  Een bekend nadeel van condooms is het verminderd gevoel van het lichaamscontact. Veel mannen voelen zelfs helemaal niets meer met een condoom. Hierdoor verdwijnt de erectie weer snel en wordt een geslachtsdaad zo goed als onmogelijk. Met name besneden mannen ervaren dit probleem. Hun eikel is stukken minder gevoelig dan die van een onbesneden man, waardoor het condoom een grote belemmering vormt bij de geslachtsdaad. Soms -maar niet altijd- helpt het om een dunner exemplaar te zoeken.

  Reactie
  #7

  maatje condoom groter nemen:) ik had zelf ook altijd ellende met de *kleine* condoom. zoek eens naar My size condooms.

  de ene penis is nu eenmaal groter of dikker dan gemiddeld.

  Reactie
Reageer op: Geen erectie met condoom, help
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief