Litteken op penis

  • #1

    Bovenaan mijn penis zit al meerdere maanden een littekenachtige streep van tussen de 1 en 2 cm lang en een 1/2 cm breed. De huid is er soms een heel klein beetje schilferig en dan weer roze zoals littekenweefsel. Hoe het er gekomen is, weet ik niet.

    Ik heb er eigenlijk nauwelijks last van, maar wil eigenlijk uitsluiten dat het geen kwaad kan. Herkent iemand dit en is het noodzakelijk dat ik er mee naar de huisarts ga?

    Reageer
    #2

    Kun je omschrijven wat je met boven en wat met onder bedoelt? En dan graag ook voor en achterkant. En teslotte de richting en locatie van het litteken.

    Aan de Onderzijde van de penis zit namelijk een litteken-achtige plek. Dat is waar de penis in de ontwikkeling aan elkaar gegroeid is. Dat is dus normaal.

    Hoi

    Reageer
    #3

    Het zit aan de voorkant, dus goed zichtbaar. Helemaal bovenaan, vlakbij mijn onderbuik. En het is een verticale streep.

    Reageer
    #4

    Ik heb volgens mij precies het zelfde, alleen zit het bij mij aan de onderkant (dus niet bij mijn buik). Het lijkt op een litteken.

    Reageer
    #5

    Ik heb ook een litteken op me penis. Het zit aan de onderkant en het loopt over me hele penis. Er omheen zitten een soort van bultjes. Ik zit hier er mee over in en weet niet wat te doen. Heeft iemand advies? Is het schadelijk?

    Reageer
    #6

    toen ik jongen was ben ik een keer van mijn trapper afgegleden en toen op het middenstuk van mijn fiets gekomen daar door heb ik een grote liteken die van mijn opening van mijn penis tot aan de achterkant van mijn balzak kan iemand daar mee helpen?

    Reageer
    #7
    Reageer
    #8

    Ik heb het aan de bovenkant, ik heb ook geen iedee wat het is, het is een heel klijn dun litekentje of de bovenkant, weet iemand wat het is? Mvg

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Is het de bovenkant of de onderkant van je penis van boven af gezien?

    Reageer
    #10

    Overal op mn voorhuid zitten kleine bultjes dat zo hoort maar op een plek is een streep een litteken heeft dat gevolgen?

    Reageer
    #11

    Zit de streep aan de onderkant van je penis en loopt die van het topje van de voorhuid tot aan de balzak?

    Reageer
    #12

    ja

    Reageer
    #13

    Dat is de raphe. En dat is inderdaad een litteken dat ontstaan is toen je nog een embryo was en je geslachtsorganen zich ontwikkelden. Dat hoort zo.

    Reageer
    #14

    Ik heb een steen puistje gehad op mijn penis net niet mijn schaamstreek het lijkt nu op een klein gaatje ik schaam mij hiervoor erg wat kan ik hieraan doen?

    Reageer
    #15

    Ga naar de huisarts en bespreek het met hem/haar

    Reageer
Reageer op: Litteken op penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief