Gevoelloosheid penis

 • #1

  Hallo,

  Ik ben 22 en heb inmiddels al 1,5 jaar last van gevoelloosheid in mijn penis. Ik voel geen genot bij masturbatie meer. Er zijn periodes geweest waar dit wat beter was, maar die waren meestal kort.

  Ik ben bij een uroloog geweest daar bleek ik een zeer slechte urineflow te hebben voor mijn leeftijd. Destijds had ik ook pijn in het gebied rond mijn penis. De pijn is inmiddels veel minder. Maar verder kon er geen oorzaak gevonden worden. Wel ben ik bij een bekkenbodem fysiotherapeut  beland en bleek de spierspanning te hoog te zijn.

  Echter na een jaar van electrotherapie (andere methodes zijn niet gebruikt) is er niet veel verbeterd. Mijn fysiotherapeut verwacht dat mijn spierspanning dan ook niet meer normaal zal worden.

  Wat kan ik nog doen? Is er mogelijk een andere manier om mijn bekkenbodem te ontspannen? Of kan er een andere oorzaak zijn? Ik voel me hulpeloos. Ik ben in deze periode voor het eerst seksueel actief geworden en daarbij heb ik dus nog nooit iets gevoeld en daar baal ik erg van. Ik wil zo graag echt seks een keer ervaren, maar ben bang dat dat niet meer gaat gebeuren.

  Reageer
  #2

  Je zou met je huisarts kunnen bespreken om een spierverslapper te proberen

  Reageer
  #3

  Wat is een voorbeeld van zo'n spierverslapper? Want ik heb al wat medicatie gehad.

  En zou ik die dan tijdelijk moeten gebruiken om de spieren te ontspannen of permanent? Want ik kan met voorstellen dat dat allerlei bijwerkingen heeft.

   

  Reageer
  #4

  Dat kun je het beste met je huisarts bespreken. Die kan dat beter beoordelen omdat hij alle info uit je dossier heeft

  Reageer
Reageer op: Gevoelloosheid penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief