Gevoelloosheid penis en teelballen

 • #1

  Hallo,

  Onlangs ontdekte ik dat de huid en het weefsel van de schacht aan de rechterkant van mijn penis volledig gevoelloos is, evenals mijn teelballen. De eikel van mijn penis is alleen gevoelig aan de linkerkant en dof aan de rechterkant.

  Wat is er aan de hand?

  Groetjes,

  Anoniem

   

   

  Reactie
  #2

  Moeilijk te zeggen zo. Ik zou er wel mee naar de huisarts gaan

  Reactie
  #3

  Ik ging naar de huisarts (in opleiding), die mij, op aandringen van mij, doorverwees naar de uroloog, zij vond aanvankelijk dat ik ermee naar de seksuoloog moest, in plaats van de oorzaak te onderzoeken ...

  Ik ontdekte het ook een jaar geleden, maar dacht er niets van, omdat ik dacht dat het te wijten was aan een tekort aan testosteron, maar die waarden bleken goed te zijn. Ik dacht dat het normaal was een dat het gevoel weer zou terugkeren.

  Ik ben erg bezorgd en ik moet minstens een maand wachten op een afspraak met de uroloog, dus ik hoop dat iemand me een idee kan geven.

  Reactie
  #4

  Ik kan toch niet de enige zijn met dit probleem?

  Reactie
  #5

  Even een update.

  De dokter verwees me door naar de uroloog, en de uroloog zegt dat hij niet weet wat het zou kunnen zijn en verwees me door naar de neuroloog, bij wie ik pas in oktober terecht kan.

  Nu heb ik een klein beetje gelezen over de anatomie van de geslachtsorganen en het lijkt op een beschadiging van de pudenduszenuw of dorsale zenuw van de penis.

  Het gaat niet om een ​​verminderd gevoel, maar om een ​​complete doofheid rechts van de penis, balzak en zaadbal, herkent iemand zichzelf hierin of weet wat het zou kunnen zijn?

  Reactie
  #6

  Heb je een operatie voor een liesbreuk gehad of heb je een liesbreuk?
  Je hebt geen lage rugklachten?
  Geen klachten in de lies?

  Reactie
  #7

  Hoi John,

  Ik heb geen lies- of lage rugklachten en ik ben niet geopereerd aan een liesbreuk en ik heb geen liesbreuk, verder heb ik ook geen uitvalsverschijnselen.

  Reactie
  #8

  Dan zal het waarschijnlkijk toch een beknelde zenuw zijn.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  John,

  Ik doe al meer dan 6 jaar zittend werk, 8 uur per dag, dus dat past in het plaatje, maar ik las alleen online over pijnklachten, maar niets over gevoelloosheid als een op zichzelf staand probleem door een beknelde zenuw.

  Maandenlang heb ik meer aandacht besteed aan mijn houding, een orthopedisch donutkussen gekocht om de druk van het perineum te verlichten, en meer rekoefeningen gedaan tijdens werkuren om erachter te komen of het gevoel zou herstellen, maar dat deed het niet, zelfs niet een klein beetje.

  Zou je kunnen bevestigen dat een beknelde zenuw ook zonder pijn of uitvalsverschijnselen kan voorkomen? Dat zou mij enorm helpen. Bedankt.

  Reactie
  #10

  Er hoeven niet altijd pijn en uitvalsverschijnselen te zijn. Het zou eventueel een probleem vanuit de bekkenbodemsoieren kunnen zijn.

  Reactie
  #11

  Hoi John,

  Bedankt voor de informatie, het probleem bestaat al meer dan een jaar, de rechterkant van mijn geslachtsdelen, het spierweefsel en de huid is volledig verdoofd, ik ben bang dat het zenuwbeschadiging kan zijn. Kunnen de bekkenbodemspieren echt zó lang zulke extreme problemen veroorzaken?

  Reactie
  #12

  In principe zou dat kunnen. Als je door een bepaalde houding een zenuw bekneld, en dus niets aan die houding doet kan dat lang aanwezig zijn

  Reactie
  #13

  Ik let al maanden op mijn zithouding en zorg ervoor dat ik tussendoor voldoende beweeg, maar het gevoel is nog geen moment teruggekeerd.

  Ik lees nu allemaal over verontrustende zenuwziekten, en ben erg ongerust.

  Hoe lang kan de gevoelloos aanhouden na het verbeteren van de houding,

  Reactie
  #14

  Dat is moeilijk te zeggen. Je kunt je zithouding wel veranderen, maar daarmee is niet zeker of de druk op de zenuw dan ook weg is

  Reactie
  #15

  Ik heb opnieuw telefonisch contact gezocht met mijn eigen huisarts, die ook denkt aan een beknelde zenuw, maar ik vind het vreemd dat de klachten in een jaar tijd niet is verbeterd.

  Naast dat ik absoluut geen gevoel heb aan de achterkant van mijn geslachtsdelen, merk ik de laatste weken een tintelend gevoel aan de achterkant van mijn scrotum dat komt en gaat. Ik wil er ook aan toevoegen dat ik lang geleden twee keer harde pijnscheuten heb gehad in mijn anus of in het gebied tussen mijn anus en penis, ik zocht daar toen niets achter, maar nu kan ik dat misschien in verband brengen met de klachten die ik nu heb.

  Reactie
Reageer op: Gevoelloosheid penis en teelballen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief