Jeukende uitslag testikels en penis

 • #1

  Ik heb erg vervelende plekken in de rand van mijn balzak en begin penis. Ik heb deze plekken wel eens vaker gehad en heb daarvoor eerder zalfjes gehad waaronder triamcinolon. Weinig werkt. Het is nu weer behoorlijk erg en heb zelfs moeite met lopen en fietsen. De huisarts dacht vaak aan exceem, maar ik twijfel daar nog geregeld aan als het opspeeld. Ik heb ook een keer een doorverwijzing gehad naar de. Dermatoloog vanwege plekken elders op mijn lichaam en toen werd over deze plek (toen minder erg) ook gedacht dat het exceem was. Ik blijf dat echter opmerkelijk vinden en geen enkele zalf helpt mij.

  Het komt sporadisch totaal uit de lucht vallen als het ineens aanzet. Smeren helpt voor mijn gevoel ook niet en moet het slechts uitzitten tot het weer over is na een paar weken.

  Slechte hygiëne kan het m.i. niet zijn, ik draag iedere dag schone onderbroeken en douche daarnaast iedere dag. Ook maak ik het altijd goed droog. Een soa is ook uitgesloten (eerder getest in het verleden bij gelijke plekken).

  ik zou graag willen weten of iemand dit herkend en hopelijk mij in de richting van een adequatere oplossing kan helpen.

  Bedankt alvast.

  KV

   

   

  Reageer
  #2

  Eczeem zou toch wel kunnen of een vorm van psoriasis. Ik zou er toch mee naar een dermatoloog gaan

  Reageer
  #3

  Ik ben al eerder met deze klachten naar de dermatoloog geweest. Ook verschillende crèmes voor gehad, maar helaas helpt niets. Ik ben daarom vooral benieuwd of andere adviezen wellicht nieuwe inzichten geeft. In ieder geval dank voor je reactie.

  Reageer
Reageer op: Jeukende uitslag testikels en penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief