Geen ochtenderecties

  • #1

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen want ik zit met het volgende probleem:Ik heb al jaren eigenlijk geen ochtenderectie meer,en voor zover ik weet ook geen nachtelijke erectie,want als ik s'nachts wakker wordt heb ik ook geen erectie.Wanneer ik sex heb met m'n vriendin kan ik meestal wel een erectie krijgen,maar niet echt helemaal volledig,laten we zeggen dat ik dan een erectie krijg van zo'n 80%!Tijdens het vrijen wordt de erectie wel minder maar meestal lukt het klaarkomen wel.Toch ben ik bang dat er iets mis is,ben er voor naar m'n huisarts geweest maar die zegt dat het geen erectiestoornis is omdat ik een orgasme kan krijgen,dus werkt alles goed volgens hem.Heeft mijn huisarts gelijk of moe tik toch denken aan een lichamelijk probleem?
    Ik zal nog wat meer informatie over me geven:Ik ben 30 jaar,heb van m'n 15e to m'n 29e gerookt maar niet extreem veel (en buiten dat:Hoeveel mannen roken er wel niet en kunnen toch goede erecties krijgen)?Ik heb sinds 3 jaar diabetes type 1 maar ben goed ingesteld,bovendien speelt het erectieprobleem al zeker zo'n 8 jaar.Verder heb ik in het verleden antidepressiva gebruikt,maar dit duurde tot 2004.Ik heb geen overgewicht,m'n cholesterol en bloeddruk zijn goed,dus HELP waarom heb ik dan toch geen ochtenderecties en volledige erecties?!?

    Reageer
    #2

    Uw conclusie dat u geen nachtelijke erecties krijgt is onterecht. Het feit dat u `s ochtend geen erectie heeft, geeft geen informatie over de nacht.
    Er is een eenvoudig ondrzoek dat u zelf kunt doen om uw erectie in de nacht te testen. Met behulp van postzegelpapier dat u om de penis plakt, kunt u de volgende ochtend checken of het papier gescheurd is of niet. Probeert u dit een aantal nachten, om de juiste conclusie te trekken.
    Uw medische voorgeschiedenis is verdacht voor een afgenomen erectie i.v.m. mogelijk bloevat schade.
    Toch vind ik de leeftijd dat u hiervan symptomen krijgt erg laag.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie.
    Wat zou bij mij dan eventuele schade aan de bloedvaten kunnen hebben veroorzaakt?Zoals ik als zei,van m'n 15e tot m'n 29e heb ik gerookt,maar de erectieproblemen spelen al zo'n 8 jaar,en het kan toch eigenlijk niet dat je na zo'n korte periode al schade aan bloedvaten krijgt?En m'n diabetes lijkt me ook niet de oorzaak omdat ik dat nog maar kort heb.
    Nog een andere belangrijke vraag:Als je af en toe,dus bv.1x in de zoveel maanden wel een goede erectie hebt,betekent dit dan dat in principe alles nog functioneert of niet?Zo ja,dan kan er bij mij toch eigenlijk geen lichamelijke oorzaak zijn?

    Reageer
    #4

    Ik lees zojuist dit topic en ik vind dat Gast het helemaal bij het juiste einde heeft.
    Ten eerste hebben diabetes en roken niet zo`n snel effect op de bloedvaten, dit is normaal gesproken een veel trager proces. Het zou echt uitzonderlijk zijn als op zo`n lage leeftijd al dergelijke klachten optreden als gevolg van degeneratie van de bloedvaten.
    Ten tweede, als Gast goede volle erecties kan hebben is de oorzaak dus niet een fysieke maar een psychische zoals bij pakweg 99% van de erectiele dysfuncties.
    Het is dus aan te raden uit te zoeken waarom de erecties vaak niet voldoende zijn, en die zoektocht begint dus tussen de oren, oftewel de oorzaak is psychisch.
    Duidelijk verhaal.

    Reageer
    #5

    Stel dat bij mij de oorzaak echt psychisch is,dan zou k toch wel ochtenderecties moeten hebben of in ieder geval nachtelijke erecties?K weet niet natuurlijk niet zeker of k nachtelijke erecties heb,in ieder geval als ik s'nachts wakker wordt heb ik geen erectie in elk geval..
    1 keer in de zoveel weken/maanden heb ik wel eens een goed,volledige erectie,maar zou dat niet gewoon toeval kunnen zijn,dat het op dat moment even goed functioneerd allemaal.Want ik noem als voorbeel:Iemand met hartklachten die het vaak benauwd heeft met lopen of fietsen,kan af en toe ook wel eens ineens een heel stuk lopen of fietsen zonder dat hij of zij last heeft..

    Reageer
    #6

    Nee, iemand met hartklachten heeft altijd hartklachten, in ieder geval is het probleem altijd aanwezig.
    Psychische aandoeningen laten zich herkennen door een wisselend beloop. Maar zou u niet eens overwegen of u soms wel voldoende zin heeft om te vrijen. Kan het niet zijn dat u minder vaak opgewonden wordt en bent dan toen alles nieuw en onbekend en dus veel spannender was?
    In dat geval zijn er tegenwoordig meer dan genoeg oplossingen te bedenken die de zinnen extra kunnen prikkelen. Probeer het eens zou ik zeggen.

    Reageer
    #7

    De ene keer heb ik meer zin dan de andere keer,dat is zo.Maar ik heb altijd begrepen dat nachtelijke erecties en ochtend erecties niks met zin in sex of wat dan ook te maken hebben,dus ook al zou je nooit zin in sex hebben en er helemaal geen interesse in hebben,zelfs dan zou je nog wel nachtelijke erecties en ochtend erecties moeten hebben,lijkt mij tenminste.. ?

    Reageer
    #8

    als je s'morgens wakker word met een stijve dan heb je een zijklul ben je wezen plassen word hij weer slap dat heeft niks met sex te maken
    en heb je hem s'nachs dan kan je spontaan klaarkomen dat is een natte droom daar kom je s'morgens wel achter als je onderbroek nat is
    maar dat is meer voor jongens van vijftien jaar

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb ook een relevante vraag. Ik heb ook geen ochtend erectie meer eigenlijk is me opgevallen sinds een tijdtje. Ik heb best veeel sex met mijn vriendin maar toch heb ik geen ochtend erectie meer. Enig idee???

    Reageer
    #10

    Dag allemaal,
    Sex speelt zich af tussen je oren, m.a.w. wanneer je 's-ochtends wakker wordt en je hersens denken in de eerste plaats aan werk (i.p.v. neuken) dan krijg je dus géén erectie. OK, 's-avonds wel, want dan ontspan je, denkt niet meer aan werk, maar aan je vriendin.
    De geest bepaalt jouw piemel; heel eenvoudig.
    Groetjes,
    Gus

    Reageer
    #12

    Dat je sóchtends geenerectie hebt, komt af en toe eens voor. Maar dat het iedere ochtend afwezig is, daar weet ik niet het fijne van, daar het wel met je dromen te maken heeft.

    7 of 8 van de mannen hebben een ochtenderectie. Maak je je zorgen ???? Ga dan eens naar je huisarts. Speelt er een medische achtergrond bij je een rol ?

    Reageer
    #13

    Beetje irritant dat mensen zo snel een conclusie trekken dat het psychisch, als je dit hoort ga je gelijk denken dat er iets mis met je is en word het alleen maar erger, was bij mij ook het geval.
    Ben zelf 26 en heb hier ook last van, is totaal niet psychisch want ik ga er precies hetzelfde in als toen het nog geen probleem was, die onzin van "in je achterhoofd" geloof ik ook niet in want de ene dag gaat het beter dan de andere dag, en de ene dag voel ik niks van sex (net een dildo) en de andere dag kan ik binnen 12 minuten klaar zijn.

    Dus raad iemand eerst lekker aan onderzoek te laten doen voordat je iemand wijs gaat maken dat die psychisch niet in orde is.

    Reageer
    #14

    Vermoedelijk is het een erfenis die je overgehouden hebt aan de tijd dat je antidepressiva gebruikte. Het is inmiddels ook bij Lareb bekend dat deze medicatie je langdurig of zelfs definitief chemisch kunnen castreren wanneer je ermee stopt. Google maar eens naar Pssd en je hebt je (vermoedelijke) antwoord.

    Reageer
    #15

    Hoi ik heb sinds ongeveer een ander half jaar jaartje last van me erectie soms gaat goed soms minder hard .
    Kreeg vorige jaar december bètablokkers propranolol volgens mij heet die zo het is in iederegeval een bloed verdunner.
    Heb die van de dokter gekregen maar was verkeerd voorgeschreven. Had dat voor een week geslikt na dat merkte ik dat ik geen errectie had toen ik wakker werd dus belde met spoed naar de dokter een andere dokter zei me dit hoef je helemaal niet te nemen.stop per direkt en wacht een weekje af dan krijg je je errectie weer terug!
    Toen na een weekje had ik het weer idd terug maar merk dat ik niet zomaar ochtend errectie heb en eerst 20 keer per dag errectie had .
    Toen gingen ze me bloed en alles testen bleek dat alles goed was hij zei dat het pyschisvh iets is soort van angst omdat ik het een keertje kreeg .
    Wat zal ik doen en hoe kan ik dit het beste oplossen ?
    Mijn vraag is ook komt het nog door die medicatie van jaar geleden die ik maar 1 week van me leven heb geslikt ? Of is het soort van angst dat ik moet proberen los te laten .?
    Zelf errectie pillen werken soms niet heel gunstig .
    Hoor graag van u.

    Reageer
Reageer op: Geen ochtenderecties


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief