Geen ochtenderectie

 • #1

  Hoi, ben een jongen van 16 en ik vraag me wat af. Ik heb al best lang geen ochtenderecties meer en dat viel me nu pas op. Ook heb ik niet echt super veel lust naar seks. Ookal zou ik wel seks willen hebben aan de ene kant. Ik heb namelijk ook een vriendin en als ik seks wil hebben word me penis niet stijf genoeg om seks te hebben. Ik vraag me af of dit erg is of dat ik iets moet doen zodat ik dat wel kan? Hoop op snel antwoord.

  Reactie
  #2

  Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs?
  Ben je erg vermoeid?
  Heb je stress of spanningen?

  Reactie
  #3

  Ik rookte best lang veel joints maar daar ben ik Mee gestopt sinds paar dagen was namelijk verslaafd.  Ik rook alleen sigaretten nu nog vast. Ik heb geen stress of spanningen. En ik drink af en toe bier niet veel ook niet vaak.

  Reactie
  #4

  Dan laat je lichaam eerst een beetje bijkomen van het drugsgebruik. Ik denk dat daar toch de oorzaak is

  Reactie
  #5

  Hoelang raad u mij ongeveer aan bij te komen?

  Reactie
  #6

  Als ik zelf mastrubeer word hij ook niet hard genoeg voor seks en daar maak ik me vooral zorgen om. en ik was vorige week maandag gestopt met het blowen van wiet.

  Reactie
  #7

  Moeilijk te zeggen. Dat is toch voor iedereen anders, maar je hebt er wel even voor nodig

  Reactie
  #8

  Hoi, het is inmiddels al meer dan een maand later en ik heb nog steeds hetzelfde probleem is nu dat ik heel soms een halve ochtenderectie had maar dat was het ook wel. Penis word nog steeds niet hard genoeg voor seks. en hij word ook snel slap tijdens het oraal bevredigd worden. Ik snap er echt niks van en begin te twijfelen om langs de huisarts te gaan. Ervaar nog steeds soms afkickverschijnselen van het blowen. (Leeg gevoel/licht depressief  heel soms)

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hoi,

  Ik zou graag spoedig een antwoord willen. Ik ben nogal onzeker erover en twijfel heel erg om naar de huisarts te gaan.

  mvg

  Reactie
  #10

  Ik denk dat je toch nog steeds ontwenningsverschijnselen hebt. Je lichaam zal toch nog even nodig hebben . Je kunt natuurlijk altijd naar de huisarts gaan

  Reactie
  #11

  Top bedankt,

  ik vroeg me ook nog af hoe het afkicken zal gaan. Hoe merk ik zelf dat ik er geen last meer van heb? Is het zo dat ik opeens geen afkickverschijnselen heb of zal het meer gaan dat ik me op steeds meer dagen beter voel dan eerst? Zoals vandaag voelde ik me echt super goed en ik moet zeggen ik heb me sinds 2 maanden niet zo goed gevoeld.

  Reactie
  #12

  Je zult geleidelijk minder klachten krijgen en je fitter gaan voelen. Drink voldoende water, eet vers fruit en zorg voor gezonde voeding

  Reactie
Reageer op: Geen ochtenderectie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief