Hoe ver moet voorhuid kunnen & plekje door droog masturberen

 • #1

  Hi forumleden,

  Ik zit met twee vragen. Ik hoop hier antwoord op te kunnen krijgen.

  1: doordat ik nooit glijmiddel/olie heb gebruikt bij masturberen, heb ik nu een gevoelig/rood plekje op mijn voorhuid (geen soa, al laten testen). Plekje zit ook precies waar je de penis met je duim vasthoud tijdens masturberen. Kan dit herstellen met rust (zo ja, hoe lang?) en iets van sudocreme. Of zal dit altijd gevoelig blijven en moet ik mij nu laten besnijden?

  2: mijn voorhuid kan in erectie niet super ver onder de eikel (de eikel kan wel helemaal bloot). Als ik het velletje helemaal glad probeer te trekken doet dit pijn. Is het normaal dat mijn voorhuid in erectie maar net tot onder de eikel kan komen en dat er dus een huidrandje als het ware blijft zitten? Ik heb een plaatje toegevoegd als vergelijkbaar voorbeeld, zo ziet het er bij mij ongeveer ook uit

  Of als je beide zaken samen bekijkt; is het dan handig/nodig om mij te laten besnijden? Ik zelf heb dit liever niet als het niet nodig is. Ik heb afgelopen vrijdag al een frenulumplastiek operatie gehad.

  Reageer
  #2

  Hierbij de bijlage

  Attachments:
  Reageer
  #3

  1. Het is een drukplekje. Daar moet je verder niets aan doen. Dat gaat vanzelf als je je duim daar niet meer gebruikt. Iets anders gaan masturberen dus
  2. Ook normaal, ze hoeft niet perse verder. Daarnaast moet je het zaakje eerst even de tijd geven om te genezen als je pas een plastiek hebt gehad.

  Reageer
  #4

  Dankjewel John. Een besnijdenis is dus voor beide klachten niet nodig? En hoeveel tijd moet ik dat ruwe/zeurende plekje rust geven denk je?

  Reageer
  #5

  Ik zie zo geen reden voor een besnijdenis.
  Over het plekje kan ik zo weinig zeggen. Het zal even nodig hebben. Je kunt het vergelijken met een blauwe plek

  Reageer
Reageer op: Hoe ver moet voorhuid kunnen & plekje door droog masturberen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief