Ongevoelige penisschacht van binnen en buiten

 • #1

  Hoi,

  Probleembeschrijving:

  Ik heb al een vrije lange tijd (+- 5 jaar) een ongevoelige schacht zowel op de huid als binnenin de schacht. Als ik masturbeer, voel ik eigenlijk alleen iets bij de eikel. Ik kan wel gewoon klaarkomen en dit gebeurt over het algemeen te snel. Dit is natuurlijk een vrij aparte combinatie. Tijdens de ejaculatie voel ik eveneens niks in de schacht en de orgasmes zijn ook extreem zwak.

  Ik kan wel gewoon erecties krijgen en ook best redelijk snel. Echter voel ik deze bijna niet. Ook heb ik het idee dat ik geen druk op de schacht ervaar. Als ik er bijvoorbeeld met 2 vingers op druk, lijkt er alleen gevoel te komen uit de eikel. Het is echter wel zo dat als ik hard druk met mijn vingers, dat het binnenin mijn schacht pijn kan doen, wat misschien nog een beetje goed nieuws is…maar dat weet ik zelf niet

   

  Vermoedelijke oorzaak:

  Dit probleem is vermoedelijk gekomen door te masturberen met uiteindes van usb kabels. Deze heb ik een aantal keren uren over de schacht heen gevreven maar ook over het bekkenbodem gebied. Hiervan had ik gelezen dat ook de nervus pudendus - die in dit gebied zit - gevoel faciliteert naar de penis. Dus wellicht dat daar ook misschien iets aan de hand kan zijn. Ik weet echter niet of de nervus pudendus ook gevoel geeft aan de eikel. Want als dat het geval is, maakt het wat onwaarschijnlijker omdat ik bij de eikel nog wel steeds gevoel heb.

  Tijdens deze sessies had ik ook amfetamines tot me genomen. Deze vorm van masturberen heb ik de laatste twee jaar niet meer gedaan

  Wat heb ik al gedaan heb:

  Ik ben voor dit probleem al naar een uroloog geweest en een seksuoloog. De uroloog had mij doorverwezen naar de seksuoloog omdat hij dacht dat het een mentaal probleem was, louter omdat ik nog kon klaarkomen. De seksuoloog heeft me geholpen om wat beter met mijn gedachtes om te kunnen gaan maar dat heeft niet geholpen om het gevoel terug te brengen helaas. Zelf heb ik ook korte tijd bekkenbodem spier oefeningen gedaan via diverse apps maar dit heeft helaas niet voor het gewenste effect gezorgd. Dit is overigens wel een tijdje geleden dat ik dit gedaan heb..

  Ik zit nu een beetje met de handen in het haar want ik weet echt niet wat ik hieraan moet doen. De gedachte dat het gevoel miss niet meer terugkomt heeft een vrij negatieve invloed op mijn leven.

  Mijn vraag:

  Gezien mijn beschreven probleem, zou iemand tips of adviezen kunnen geven? Ik zal er zelf over te denken om naar een andere uroloog te gaan en een grondig onderzoek te eisen om uit te sluiten dat het niks fysieks is.

  Denken jullie dat het iets fysieks zou kunnen zijn? En wat raden jullie mij aan om te doen? Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het wel.

   

  Reageer
  #2

  Bump, niemand een antwoord?

  Reageer
  #3

  Misschien is beter om daarmee naar een neuroloog te gaan.

  Reageer
Reageer op: Ongevoelige penisschacht van binnen en buiten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief