Piepklein knobbeltje op de linker bal

  • #1

    Hai,

    Bij talkshow Pauw zag ik het onderwerp teelbalkanker voorbij komen en Jan Versteeg zei daar dat je je ballen moet controleren op knobbeltjes. Ik meteen voelen aangezien ik in de risico leeftijd zit (27). En ja hoor.. ik voel duidelijk een piep klein bobbeltje op de linker bak.

    Ik lees op internet dat teelbalkanker vaak een knobbel heeft van een erwt, maar dat is bij mij niet het geval. Het is heel klein (ter grote van een suiker korrel) en is volledig pijnloos. Ik voel het niet aan mijn andere bal.

    Ik weet niet eens wie mijn eigen huisarts is, zo vaak ga ik dus naar een dokter. Dus als het niet hoeft, dan ga ik liever niet. Maar is dit een reden om kennis met hem/haar te gaan maken?

    Gr Michel

    Reageer
    #2

    Tja.... ik zou dan toch maar even gaan. dan weet je het in ieder geval zeker

    Reageer
    #3

    kan je laten weten hoe het ging?

    Reageer
    #4

    Goedemiddag, ik heb een soortgelijk probleem op mijn linker teelbal, net onder de bijbal een a twee kleine bobbeltjes (ongeveer zo groot als een suiker korreltje) precies onder elkaar. Zou dit ook een zenuw of een bloedvat kunnen zijn?

    gr. Luc (20 jaar)

     

    Reageer
    #5

    Dat zou kunnen. Een deel van je bijbal

    Reageer
    #6

    Ik kan de bobbeltjes niet bewegen (ze voelen hard aan) en ze zitten op de teelbal. Heeft u misschien enige info hierover wat het zou kunnen zijn?

     

     

    Reageer
    #7

    Moeilijk te zeggen. Misschien kleine cysten. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Piepklein knobbeltje op de linker bal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief