Droge eikel door zeep/shampoo gebruik

 • #1

  Hi, ik ben Wesley, 23 jaar.

  Ongeveer een maand geleden heb ik tijdens het douchen mijn penis goed proberen te reinigen met verschillende soorten zeep (handzeep, shampoo, OEPS!), niet wetende dat dit niet zo'n verstandige keuze was. Voorheen nooit problemen gehad, het geheel altijd goed dagelijks gereinigd met douchewater.

  Meteen nadat ik mij aan het afdrogen was merkte ik dat mijn eikel er heel droog uit zag zien, en zo voelde het ook aan. Ik merkte ook dat mijn voorhuid minder goed over de eikel heen kon schuiven. De binnenkant van de voorhuid blijft aan de eikel plakken, waardoor deze naar buiten rolt als ik hem naar beneden schuif, en beland niet meer in een soepele beweging aan de onderkant van mijn eikel. De huid hoopt als het ware op aan de onderkant van mijn eikel.

  Ik voel geen pijn of irritaties, maar het gevoel bij het masturberen is niet meer helemaal hetzelfde. Zodra ik speeksel gebruik schuift de voorhuid weer goed over de eikel heen en lijkt het vocht weer hersteld, maar zodra ik verder ga met m'n dag droogt het geheel weer uit.

  Ik heb de afgelopen weken/dagen Zwitzal gebruikt en dat werkt voor ongeveer een dag. Zodra ik het spul niet meer dagelijks insmeer, wordt de eikel weer droog. Op verschillende fora wordt geadviseerd om vaseline of vaselinecreme (Cetromacrogolcrème) te gebruiken, maar het leek mij verstandig om eerst hier mijn situatie uit te leggen.

  Dank voor het lezen!

   

  Attachments:
  Reactie
  #2

  Gebruik Lanette creme. en dan even niet meer masturberen

  Reactie
  #3

  Dank John, dat gaat hem worden!

  Reactie
Reageer op: Droge eikel door zeep/shampoo gebruik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief