Droge eikel?

 • #1

  Ik ben nu veertien en mijn eikel is erg droog en wordt ook gevoelloos, het lijkt net alsof er geen talg meer aangemaakt wordt?

  Een paar jaar geleden gebruikte ik wel eens shampoo om mijn penis schoon te maken en op een gegeven moment na het douchen kreeg ik een stekende pijn in mijn eikel, ik keek wat het was en zag dat er nog schuim zat, ik spoelde het gauw af maar d epijn bleef nog wel. De dagen erna leek mijn eikel te vervellen en het stonk nogal, maar dat duurde 3 of 4 dagen en toen was het opgehouden. Het begon wel steeds droger te worden en dat is het dus nu nogsteeds.

  Ik ben hiervoor ook al naar de huisarts gegaan en ik heb allemala verschillende dingen geprobeerd, o.a. vaseline en groene thee maar beiden werkten niet..

  Iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen?

  Reactie
  #2

  je schijft niet of je besneden bent.zoo niet dan contact opnemen met je huisarts en overwegen om je eigen strak laten besnijden d.w.z.de voorhuid volledig laten verwijderen.de eikel is dan altijd ontblood en kan er geen smegma ophoopen wat problemen kan veroorzaken.de eerste maanden is dat een wat vreemd gevoel maar gaad vanzelf over.nadad het goed geneezen is kan je eigen goed aftekken omdad er dan een hoornlaagje ontstaat wat de overgevoeligheid verminderd. veel sucses.

  Reactie
  #3

  Ik ben nietbesneden.

  Smegma ophoping is juist niet het probleem, er lijkt juist geen smegma te komen. Overgevoeligheid is ook niet een probleem, het probleem is juist ondergevoeligheid, ik voel amper iets als ik mijn eikel aan raak (ik kan echter nog wel gewoon aftrekken).

  Weet niemand iets hiertegen? Ik ben namelijk nogal wanhopig =/

  Reactie
  #4

  Juist het veelvuldig mastureberen kan de oorzaak zijn van jouw trouwens onschuldige klachten.
  Probeer wat minder te masturberen en als je je toch wilt aftrekken, gebruik dan wat massageolie. Gewone huishoudolie kun je ook gebruiken, maar dat maakt misschien wel weer vlekken in je beddengoed, en dat vidn je moeder misschien niet zo leuk.

  Niet met zeep wassen, minder masturberen en olie gebruiken tegen uitdrogen.

  Reactie
  #5

  Ik heb exact hetzelfde

  ik een droge huid allergie dus was me zoiezo niet met zeep,

  Maar heb gesext met een meisje 5minuten voor de rest oraal ineens kreeg ik een hevige pijn in me ballen en sinds dien heb ik klachten bij bal onstekking gehad en nu elke keer raar gevoel aan me eikel denk dat hij droog is hij is ook gerimmepelt lijkt of rode bultjes maar niet hoe je het bekijkt

  Reactie
  #6

  nadat het gebeurd was heb ik ongeveer een jaar niet meer gemasturbeerd dus dat is het niet..

  Reactie
  #7

  hoi anoniem,

  Ik heb dezelfde klachten en vroeg mij af of jij al een oplossing hebt voor dit vervelende probleem

  Reactie
  #8

  Als de oorzaak bij jou ook het gebruik van overmatig zeep is, dan is de oplossing eenvoudig. Wat is bij jou de oorzaak van een droge eikel?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Lees ook:

  Rode vlekjes, kleine rode stippeltjes op eikel, droge eikel
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/139343-rode-vlekjes-kleine-rode-stippeltjes-op-eikel-droge-eikel.html

  Voorhuid (Droge Eikel)
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/199922-Voorhuid-Droge-Eikel.html

  Droge en rode voorhuid
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/232697-Droge-en-rode-voorhuid.html

  Eerst schilvertjes en jeuk nu drooge eikel met rode vlekjes
  http://www.dokter.nl/forum/SOA-overigen/130338-eerst-schilvertjes-en-jeuk-nu-drooge-eikel-met-rode-vlekjes.html

  Kloven in mn eikel....
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/141954-Kloven-in-mn-eikel.html

  Rode gloed over mijn eikel
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/198994-Rode-gloed-over-mijn-eikel.html

  Reactie
  #10

  Ik heb een schimmelbehandling ondergaan, zelfs pilletjes omdat een zalf niet hielp. Een schimmelinfectie is het dus niet. Ik was mij nooit meer met zeep, al jaren niet meer. Het probleem speelt dan ook al een tijdje. Ik ben bij een dermatoloog geweest maar die wist het ook niet...wat resulteerde in "we gaan het hele rijtje af totdat iets helpt"

  Het lijkt erop dat door die keer wassen met shampoo dat er iets dusdanig is veranderd dat het allemaal wat stroef is. De binnekant van mijn voorhuid voelt aan also je net met zeep heb gewassen. Ik heb dan ook totaal geen last van smegma, mijn penis is zelfs super schoon omdat er bijna of geen talf wordt aangemaakt. Ik merk wel dat het plakkerige erger is als ik een strakke (dus warmer) onderbroek draag. Als ik dan de voorhuid naar achter trek dan is het plakkerige na 15 seconde verdwenen en voelt mijn huid super glad aan. tja :s

  Ik ga aan de dermatoloog maar is vragen om een goede vochtinbrengde creme.

  Reactie
  #11

  Ik begrijp eerlijk gezegd niet wat het medische probleem is dat hierboven staat beschreven. Een wat plakkerige penis als het erg warm is, die binnen 15 seconden hersteld als de voorhuid naar achteren wordt gehaald...? Dat is toch helemaal normaal en helemaal niets vreemds aan?

  Reactie
  #12

  In mijn geval dus altijd plakkerig. Dit was nooit zo en het voelt niet prettig, vooral als ik net onder de douche vandaan kom. Ook met de sex, mastruberen is het niet echt prettig. Ja en natuurlijk kan je glijmiddel gebruiken maar ik heb het ervoor nooit nodig gehad/gebruikt.

  Ik zou graag terug willen naar de oude situatie en vandaar dat ik aan de topic starter vroeg of hij misschien al een oplossing had gevonden.

  Reactie
  #13

  Ik had vroeger vaak last van allergie dus soms kreeg het velletje helemaal boven aan de penis een ruw/hard randje en als je ging mastiuberen deed het erg pijn, hierna had ik er vaseline op gedaan omdat ik er pijn van had, voila...over 2dagen met vaseline erop gedaan heb ik het nog nooit eerder gehad. misschien wel mijn tip wel efficient?

  Reactie
  #14

  Hallo beste,
  Ik heb precies ook dit probleem.. geen zalfjes blijken te helpen en die pil hielp ook niet.. ik ben al een maand aan een candidadieet, schimmelhoudende producten niey eten omdat dit het zou kunnen voeden. Maar dit helpt ook niet!
  Ik ga binnenkort naar het ziekenhuis om hopelijk meer kennis op te doen!
  Ik heb zelf al wat geprobeerd en ik raad aan:
  tea tree olie smeren
  Candida dieet volgen
  De plek van vocht en warmte uit de buurt houden

  Ik heb het probleem al erg lang en ben hard bezig het te genezen, als ik het antwoord heb zal ik zeker op alle forums posten wat je kunt doen!

  Reactie
  #15

  ik ben niet besneden maar na het aftrekken komt er weinig of geen sperma uit mijn penis en mijn eikel wordt erg droog ik ben al 14 dus het lijkt mij dat het een beetje raar is

  Reactie
Reageer op: Droge eikel?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief