Gevoeligheid verdwijnt

  • #1

    Ik ben een 14 jaar oude jongen. Ik mastubeer redelijk vaak, bijna elke dag. Het probleem is dat de gevoeligheid in mijn eikel heel erg is afgenomen sinds toen ik begon met mastuberen. Ik begon best vroeg, rond de 10 jaar oud. Ik wist toen niet beter en had ook nooit iets van glijmiddel gebruikt. Ook toen deed ik het best vaak.

    Vroeger was het nog moeilijk om bijvoorbeeld over mijn eikel te wrijven door het gevoel dat dat gaf. Ook klaarkomen was vroeger nog een intens gevoel. Nu is de gevoeligheid in mijn eikel drastisch afgenomen een ook het orgasme is niet meer zo goed als vroeger. Ik vraag me af hoe dit komt en of dit erg is voor lange termijn en of ik er iets aan kan doen.

    Nog een ding is is dat mijn toompje meerdere keren is gescheurd en heeft gebloed. Het gevolg is is dat het op een plek iets dunner is dan de rest van het toompje. Ook is mijn huid wat losser van mijn penis. Ik weet niet of dit iets te maken heeft met het probleem.

    Weet iemand wat er aan de hand is?

     

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Als je toompje meerdere keren is gescheurd, dat betekend dat, dat je ofwel veel te wild bent geweest ,of dar er iets mis was met je toompje of voorhuid. Ga hiermee naar de huisarts. Daarnaast stop je dan eens 1 week met masturberen

    Reageer
Reageer op: Gevoeligheid verdwijnt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief