Gevoelige eikel

 • #1

  Hallo,
  Ik ben 15 jaar en heb een vraag over mijn penis

  Als ik mijn eikel wil aan raken geeft dat een prikkel gevoel vindt dat een apart gevoel heb nog nooit gedaan ofzo omdat ik er nog nooit aan heb gezeten kan ik dit veranderen? Dat ik het geen apart gevoel meer vindt?

  En mijn 2de vraag is: mijn eikel is soort opgedrogen en dus niet glinsterent beetje met soort streepjes ofzo en heb beetje rare witte bultjes onder de rand van mijn eikel wat kan ik hier aan doen mastrubeer ik teveel ofzo? Omdat ik het best vaak doe? Dat mijn eikel als het ware verrimpelt? Mijn voor huid zit ook beetje soort scheurtjes in het ligt niet open. Wat kan ik doen? Help!

  Reageer
  #2

  De prikkel gevoel zal ook gaan afnemen.
  De witte bultjes onder de rand is parelketting. Een normaal verschijnsel.
  Masturbeer eens wat minder en kijk of het helpt

  Reageer
  #3

  Die extreme overgevoeligheid in je eikel zal redelijk snel verdwijnen als je je eikel wat vaker ontbloot laat in je onderbroek. Door het bewegen en wrijving met je onderbroek ontstaat er een flinterdun soort eeltlaagje zeg maar . In het begin is dat nogal oncomfortabel, maar wat helpt is om het in het begin alleen 'snachts te doen. Want tijdens je slaap merk je er sowieso weinig van.

  De witte bultjes onderaan de eikel is een normaal fenomeen , en dat hebben veel jongens. Inderdaad parelketting geheten oftewel ppp . Op wikipedia staat wat uitleg  erover.

  Een verrimpelde eikel kan in principe geen kwaad, maar zou je kunnen verhelpen door een beetje zalf aan te brengen(nivea of uierzalf of purol of iets dergelijks).

  Die scheurtjes in je voorhuid zouden erop kunnen wijzen dat je voorhuid toch iets te strak is. Lukt het je wel  goed om het velletje helemaal naar achteren te halen als je een stijve hebt ? Als daar bijvoorbeeld  teveel kracht bij nodig is wordt de voorhuid teveel geforceerd. Afgaande op  jouw verhaal denk ik niet dat er meteen een besnijdenis voor nodig zal zijn, en je bent nu ook  op een leeftijd waarop je redelijk veel zult masturberen waardoor de huid nog wat op zal rekken. Maar scheurtjes op je voorhuid kunnen uiteindelijk wel gaan openspringen, behandel ze dus  ook met wat zalf en doe voorlopig even wat rustiger aan met de voorhuid totdat die scheurtjes zijn verdwenen.

   

  Reageer
  #4

  Hallo bedankt voor jullie reactie en hulp ik zal er wat aan proberen te doen maar ik kom ff terug naar de vraag kun je het veletje achterover halen als ik slap ben heel gemakelijk als ik stijf ben soms wel makelijk als hij nat is bijvoorbeeld dan eel makkelijk maar soms ook niet dan moet ik klein klein beetje forceren soms als die droog is dan is het vaak zo de eikel. Wat kan ik daar aan doen?

  Reageer
  #5

  Ik heb het net ff geprobeert om het veletje over de eikel te krijgen zodat hij bloot ligt ging vrij makkelijk nu ik voel dan nog wel wat omdat hij droog is.

  Reageer
Reageer op: Gevoelige eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief