Na masturbatie hevig hoofdpijn

 • #1

  Hey,
  Een goede week geleden kreeg ik midden in een masturbatie ineens felle koppijn. vond het zeer raar maar dacht dat dit eenmalig was.
  Een paar dagen daarna gebeurde het weer, de koppijn bleef een aantal uur aanhouden en verzwakte toen gelijkmatig weer, nu meer als een week later is het nog steeds van hetzelfde, ergens halverwege de masturbatie komt de koppijn ineens fel op, waardoor ik moet stoppen.
  De koppijn komt vanuit het achterste gedeelte van mijn hoofd.
  heeft iemand dit ook al meegemaakt of weet iemand hier raad over? want zeker omdat het niet eenmalig was, begin ik er mij toch zorgen over te maken.

  Mvg

  Reactie
  #2

  Ik heb het een tijdje gehad tijdens het neuken. Dan moesten we echt stoppen omdat het leek of mijn hoofd uit elkaar knalde. Heel heftig en het komt heel snel opzetten. Geen idee waar het vandaan kwam. Als je er zelf geen heisa over maakt moet het vanzelf weer overgaan.

  Reactie
  #3

  Hey ik heb het ok gehad maar tydens het neuke maar ik weet waar het vandaan komt het komt van de spanning en stres of vreemdgaan groetjes

  Reactie
  #4

  Het is inderdaad een bekend verschijnsel dat als u niet fit gaat vrijen de bloeddruk kan oplopen zodat u hoofdpijn krijgt. Het is geen fabeltje dat mensen sosm zeggen "schat ik heb hoofdpijn".

  Zorg dat je goed uitgerust bent en echt zin hebt. Ga anders lekker slapen en doe de volgende morgen nog een poging.

  Reactie
  #5

  Van hoge bloeddruk krijg je geen hoofdpijn.

  Je hebt last van inspanningsgebonden hoofdpijn. Onschuldig maar erg vervelend.
  Hier staat een mooi stukje http://www.hoofdpijncentra.nl/hoofdpijn/nieuwsbrief/archief/15okt/wetenschap.php

  Reactie
  #6

  Ik heb precies hetzelfde, maar pas sinds de laatste week. Het begint dan linksachterin mijn hoofd te bonken en te steken en kan dus niet verder gaan.
  Ik ervaar de laatste weken inderdaad wel wat stress en slaap wat minder dat ik zou willen.. maar ik ben nou niet bepaald uitgeput en ik heb ook geen burn out..en die goedaardige hoofdpijn gaat er ook niet in.. ben 29 en kerngezond en bij het sporten heb ik nergens last van

  Reactie
  #7

  Ik heb dit ook gehad, en achteraf kan ik zeggen dat ik toen erg onder druk stond en best wel gestressed was. Ik heb er nooit last van als ik fris en fruitig en uitgerust ben! Ik maakte me er toen ook behoorlijk zorgen over maar het was dus helemaal niks en dus toch gewoon oververmoeidheid.

  Reactie
  #8

  Erectie probleem
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/180627-erectie-probleem.html

  Na sex hoofdpijn
  http://www.dokter.nl/forum/Relatie-seksualiteit/111847-na-sex-hoofdpijn.html

  Ziek na masturberen
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/222221-Ziek-na-masturberen.html

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ja daar heb ik ook erge last van, een aantal dagen kwam het voor het eerst voor, een zeer hevige hoofdpijn, die zomaar opkomt. ik ben er ook achtergekomen dat het bonzen van de pijn net na een hartslag komt. wat ik heb geprobeerd is paracetamol innemen voor het masturberen. na een half uur treed het in werking en bij mij werkte het, ik kreeg geen hoofdpijn. Ik zou hetzelfde doen maar het kan zo zijn dat je er niet zoals mij erop reageert. MVG

  Reactie
  #10

  Zou het een idee zijn even niet te masturberen? Medicatie gebruiken om een orgasme te beleven is niet echt aan te raden. Ook paracetamol is een medicijn en medicijnen gebruik je alleen als er een medische noodzaak is, en volgens mij is masturbatie geen medische noodzaak.

  Reactie
  #11

  Merkwaardig. als ik tijdens de hoofdpijn klaarkom, heb ik een kort momentje geen hoofdpijn. Een opgelucht, fijn gevoel. Na het klaarkomen komt de hoofpijn direct terug.

  Reactie
  #12

  Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door vasoconstrictie (tijdelijke vaatvernauwing door de gespannen spiertjes in de bloedvatwand van de bloedvaatjes in het hoofd). Orgasmen werken relaxerend en vasodilaterend (vaatverwijdend).

  Reactie
  #13

  Ik heb precies hetzelfde Het Doen een erge pijn in mijn achterhoofd precies als ik bijna klaarkom:(

  Reactie
  #14

  ik heb precies hetzelfde
  het begon voor mij een week geleden
  het zit een beetje rechts achterin me hoofd

  Reactie
  #15

  Heei iedereen je moet je bij het mastruberen niet stressen denk aan Bijvoorbeeld Het gevoel en je zult het niet meer krijgen dit helpt ook bij mij!:)

  Reactie
Reageer op: Na masturbatie hevig hoofdpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief