Hoofdpijn tijdens masturberen

 • #1

  hallo, ik ben een jongen van 14 en ik krijg de laatste tijd als ik aan het aftrekken ben na ongeveer een minuutje hele sterke en stekende hoofdpijn (bovenkant nek onderkant hoofd zo’n beetje). Ik denk niet dat het goed is. Ik hoop dat iemand weer wat het inhoud. Het is nooit tijdens of na een orgasme. En ik heb het nog maar sinds een weekje

  Reageer
  #2

  hey die hoofdpijn die jij beschrijft is een symptoom van RCVS (Reversibile Cerebral Vasoconstriction Syndrome) ofwel een vaatspasme in de binnenkant van je schedel, de grote en midden groten aderen die jou hersens voorzien van bloed en zuurstof. en dan is gelijk mij vraag rook je wel eens wiet? want daarvan is bekend dat je RCVS van kan krijgen met als kenmerkend symptoom donderslaghoofdpijn bij een plots snel toenemende bloeddruk zoals bij orgasme het geval is.  eigenlijk zou je met dit soort type hoofdpijn direct naar de spoedeisende hulp moeten gaan omdat dit de zelfde type hoofdpijn is als bij een SAB (Subarachnoidale Bloeding) en dat is een levensbedreigende situatie en aangezien zo'n 30 procent van alle SAB's ontstaan tijdens het orgasme zul je hier op bedacht mee moeten zijn.
  maar gezien jou leeftijd zal het eerder RCVS zijn en dat is MEESTAL niet DIRECT gevaarlijk en als je de oorzaak weet waardoor je RCVS hebt gekregen zoals van het blowen bijv. als je dan stopt of in ieder geval de oorzaak wegneemt herstellen jou bloedvaten weer binnen hooguit 3 maanden.

  Reageer
  #3

  Dit heb ik vroeger ook een tijdje gehad maar dat kwam omdat ik enorm veel stress had en totaal niet lekker in mijn vel zat. Toen het beter met mij ging verdween die hoofdpijn ook weer.

  Reageer
  #4

  Deze zelfde klachten heb ik ook tijdens het aftrekken maar ik rook niks en ben nooit in contact gekomen met wiet.

  Reageer
Reageer op: Hoofdpijn tijdens masturberen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief