Voorhuid snel geïrriteerd

  • #1

    Goedenavond.

    Mijn voorhuid irriteert snel, dat weet ik van mijzelf. Nu heb ik vanmiddag gemasturbeerd en mn penis niet gewassen tot vanavond. Voor de masturbatiesessie was er niks aan de hand en erna was mijn voorhuid geïrriteerd.

    Ik heb hierover de huisarts gesproken en hij zei dat zolang het geen pijn geeft en het binnen een paar dagen weer wegtrekt, er niets aan de hand is. Ik wilde graag even op dit forum vragen of dit inderdaad gaat om een irritatie. Ik moet erbij vertellen dat ik wel veel eraan heb gezeten en er veel op focus, maar volgens mij is het een soort schaafplek. Het doet geen pijn en ik heb geen moeite met mijn voorhuid naar achter doen.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Heb er sudocreme opgesmeerd. Maar ik wilde toch even voor de zekerheid vragen: Is dit geen herpes? Waarschijnlijk is het morgen weer zo goed als weg maar bij elk vlekje, krasje en schrammetje denk ik al: dit is herpes. De reden dat ik dat denk is dat ik af en toe wel eens een koortslip heb, en dat ik dan mijzelf zou besmetten. Ik ben zo vreselijk bang en krijg dan ook paniekaanvallen. De dag daarna krijg ik dan alweer geruststelling als het weg is of hersteld is.

    Reageer
    #3

    Ik heb ook vaak gedoucht vandaag. Denk zo’n 5x met de straal op mijn eikel gericht in de hoop dat ik het zo zou spoelen. Kan dit het erger maken?

    Reageer
    #4

    Dat is toch een irritatie.. geef je penis een paar dagen rust

    Reageer
    #5

    Dat heeft met herpes niets te maken. Maar 5 x met de straal van de douche is natuurlijk wel heel erg overdreven. Zo veroorzaak je toch zelf klachten. Misschien is het god om met dit probleem(angsten) naar een psycholoog gaat.

    Reageer
    #6

    Ik heb exact dezelfde klacht en ben ervoor bij de arts geweest voor meerdere crèmes. Niks hielp ook niet bij de dermatoloog. Het ging niet om een bacterie of iets dergelijks. Mijn vraag is of je nog steeds deze klachten hebt en wat heeft geholpen ertegen.

    Groet,

    Anoniem

    Reageer
Reageer op: Voorhuid snel geïrriteerd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief