Pijn rechter bijbal dik sperma en rugpijn

 • #1

  Beste allemaal,

  Al een tijd heb ik best wel last van mijn rechterbijbal. Pijn ook in het gebied tussen ballen en anus, last in onderbuik en rug. Mijn sperma is ook echt heel dik, lijkt weinig voorvocht normaal had ik wel veel vloeibaarder sperma. Tevens ruikt mijn penis niet fris terwijl hygiëne prima in orde is en ik hier nooit last van heb gehad.ben al bij de dokter geweest en heb blaasontsteking en chlamidia laten testen maar beide negatief.

   

  Wie kan mij helpen?

  Reageer
  #2

  A,s de klachten blijven aanhouden, raad ik je toch aan om terug te gaan naar de huisarts en een verwijzing te vragen voor de uroloog

  Reageer
  #3

  Bedankt voor je reactie tandor. Ben er helaas ook veel mee bezig in mijn gedachte en misschien inderdaad een doorverwijzing vragen. Het gekke is dat ik geen last heb bij plassen of koorts heb. Wel dat wanneer ik naar de wc moet ik dat niet meer in mijn blaas voel maar juist in mijn penis. Enig idee wat het zou kunnen zijn?

  Reageer
  #4

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen.

  Reageer
  #5

  Inmiddels bij de uroloog geweest en een echo van de balzak gemaakt. Dit was in orde. Dit samen met chlamidia en blaasontsteking test die in orde waren blijf ik toch met de klachten rondlopen. Dus pijn rechter bijbal, onderrug en zij. Het meest vreemde vind ik nog die hele dikke sperma en het gevoel van plassen dat ik in mijn penis voel en totaal niet meer in mijn blaas. Ook lijkt het alsof mijn eikel minder stijf wordt dan voorheen. Iemand die mij kan helpen?

   

  Alvast heel erg bedankt!

  Reageer
  #6

  Je zou eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan om je bekkenbodemspieren te laten meten.  Het zijn klachten die ook door een overspannen bekkenbodem veroorzaakt kunnen worden

  Reageer
Reageer op: Pijn rechter bijbal dik sperma en rugpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief