Pijn scrotum balzak en anus

 • #1

  Goedendag ik heb nu sinds een maand of 3 vreemde klachten. Het begon met klachten in de Lies hier had ik rare koude gevoelens en het leek net steeds of mijn onderbroek niet lekker zat te strak ofzo.
  Naar de dokter geweest en die zei een beknelde zenuw ofzo ook had ik last van mijn rug.
  Langzaam ging het gevoel ook maar mijn balzak een tintelend gevoel en nog steeds last van mijn onderrug. Op dit moment sinds een week of drie last van liezen pijnlijke ballen een drukkend gevoel tussen balzak en anus en last van onderrug.
  De dokter heeft mijn prostaat gevoeld en mijn balzak maar voelt niks raar. Ook is mijn bloed en urine onderzocht. Voor de prostaat waardes.maar dat was goed. Zodra ik ga zitten krijg ik een drukkend gevoel tussen balzak en anus.
  Weet niet zo goed wat ik moet doen nu. Mijn huisarts zegt dat ik het los moet laten. Maar voel toch echt pijn vooral ongemakkelijk.

  Reageer
  #2

  Het kan veroorzaakt worden door overspannen bekkenbodemspieren. Je zou daarvoor naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan

  Reageer
  #3

  Heb je dan ook last van je scrotum en een raar stekend gevoel testikels met klaarkomen. Het lijkt wel soms een verdovend gevoel en soms moeite met klaarkomen soms helemaal niet.

  Reageer
  #4

  Ja dat zou kunnen

  Reageer
  #5

  In ieder geval hartstikke bedankt voor je reacties. Ik maak me wel een klein beetje zorgen omdat het echt bijzonder voelt ja.
  De huisarts kan niks bijzonders vinden. Ik heb ook een week of 4 geleden een darmonderzoek gehad ivm veel aandrang hebben en last van krampen. De krampen waren al weer een tijdje weg voor het onderzoek en uit het onderzoek is niks bijzonders gekomen ze waren helemaal schoon. Ik moet aankomende week ook naar de dermatoloog ivm een plekje op mijn rug wat uit onderzoek huidkanker blijkt te zijn. Maar een die goed te verwijderen is. Maar dat geeft toch enige spanningen mee.
  Het is ook steeds een andere plek waar ik last heb rond de liezen en balzak en anus. En dan nog die rot rugpijn erbij dat maakt mij wel nerveus.

  Reageer
  #6

  Er is dat toch sprake van wat spanningen. En dat kan dan zo wel wat gevolgen hebben.

  Reageer
  #7

  Het is gewoon vreemd dat het in de linker Lies is begonnen met een heel koud gevoel en dat trok soms door tot mijn voet. En alsof mijn boxershort te strak zat. Toen trok het door naar mijn perineum en toen weer door naar mijn rechterlies en was het soms ook 2 dagen weg.
  Nu heb ik er echt continu 3 weken last van en maak me dan ook wel zorgen. Moet soms ook drie keer naar de wc voor een grote boodschap en dat gaat allemaal goed. Maar die druk tussen de balzak en anus is heel vervelend vooral als ik ga zitten dan moet ik ook naar de wc

  Reageer
  #8

  Een beknelde zenuw is dan ook nog steeds een mogelijkheid. Maar ook daar kan de bekkenbodem mee te maken hebben

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Maar kan dat zo lang duren. Ik loop er nu bijna 3 maanden mee en het lijkt wel steeds iets erger te worden.

  Reageer
  #10

  Dat kan zeker. En nog veel langer ook

  Reageer
  #11

  Ik heb een beetje dezelfde klachten als joepie.
  Maar de ene keer heb ik meer last van mijn testikels. Dan weer van mijn liezen en dan weer druk rond de anus en balzak of ik moet poepen.
  Soms is het ook een paar dagen minder of helemaal weg. Dan denk ik hé ik heb geen last en dan komt het zo maar weer op zetten. Alsof het ook tussen je oren zit. Ik ben ook bipolair en gebruik meerdere medicijnen tegen stemmingswisselingen.
  Als ik me angstig voel door die klachten rond mijn middel zeg maar en ik neem een oxazepam 10mg in dan verzwakken de klachten behoorlijk.
  Komt dit omdat het een kalmerend medicijn is en dus ook ontspannend. Waardoor de bekkenbodemspieren ook ontspannen?

  Reageer
  #12

  Dat zou heel goed kunnen

  Reageer
  #13

  nou slik ik sinds een maand of  2 pregabaline ivm stemmingssttoornis.

  dit medicijn is ook voor zenuwpijn. zou ik daardoor misschien ook van die pijnen kunnen hebben in mijn liezen en scrotum en onderrug dat het bijwerkingen zijn hier van.

  Reageer
  #14

  Dat is niet onmogelijk

  Reageer
  #15

  Dus als ik dit overleg met mijn psychiater van GGZ
  Om hier mee te stoppen tijdelijk om te kijken wat er gebeurd. Ik heb snel last van bijwerkingen van medicijnen.

  Reageer
Reageer op: Pijn scrotum balzak en anus
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief