Tandor een vraag over NSU

 • #1

  6 weken klachten nu. Klachten: (Na een blowjob van een vrouw die een ontsmettingsmiddel gebruikte op mijn eikel, eikel werd er behoorlijk warm van) - na 3 dagen; ingang urinebuis tintelt brand en als ik veel alcohol gebruik toename klachten en echt pijn op die plek. Sommige momenten klachten nagenoeg weg. Verder geen klachten die bij n plasbuisontsteking horen. Veel water drinken lijkt de pijn te verminderen. Bij huisarts geen chlamydia of g kokken of mycoplasma of schimmel in plasbuis(uitstrijkje en urine)gevonden. Wat denk jij van de mogelijkheid dat dit ontsmettingsmiddel bij mij de nsu heeft veroorzaakt? (Gebeurd dit vaker?) Is er bij een nsu door een ontsmettingsmiddel nu wel of geen ontsteking door een bacterie? Zo nee dan is dit dus niet overdraagbaar?

  Graag een reactie Tandor. Bvd!!
  (Wellicht hebben anderen op dit forum er ook wat aan)

  Reactie
  #2

  het is geen NSU, maar een irritatie door het ontsmettingsmiddel

  Reactie
  #3

  Top dat je zo snel reageert. Over 12 dagen krijgt ik de uitslag van sperma/ urine test van de uroloog. Ik hoop dat je gelijk hebt. Wat kan ik tussentijds doen om de pijn cq irritatie te verzachten?

   

  Reactie
  #4

  drink vooral voldoende water..Probeer alcohol en koffie zoveel mogelijk te vermijden

  Reactie
  #5

  Oke dank je wel!

  Ik meld me na de uitslag.

  Gr

   

  Reactie
  #6

  Succes!

  Reactie
  #7

  Omdat ik toch wel behoorlijk gek vd klachten werd ben ik 17/7 zelf naar specialist gegaan. Men had de uitslag gelukkig al. Mijn urine en sperma waren goed en er zijn geen ziekteverwekkers gevonden. Zalf, soort hydrocortisone, gekregen. Meteen toen ik het erop smeerde verdwenen de klachten. 3 dagen klachtenvrij geweest en op dag 3 wat glazen wijn gedronken. Na 24 uur na alcohol klachten weer terug en nu gaat het niet meer weg. Drink al 4 dagen geen drupper alcohol. Ieder dag hetzelfde liedje; s morgens bijna geen klachten en gedurende dag weer irritatie en pijn rand eikel bovenkant en onderkant. Soms ook ingang plasbuis.  Onder de rand vd eikel is het ook roder als ik gewend ben. Heb jij nog een idee cq tip Tandor?

  Reactie
  #8

  Het is moeilijk om daar zo iets over te zeggen.... Misschien is de bekkenbodem de veroorzaker

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dank je wel Tandor. Ik ga met de bekkenbodem aan de slag. Het zou idd een oplossing kunnen zijn. Gisteren verergde de klachten na langdurig gespannen zitten voor de PC. Nogmaals dank, ik waardeer het enorm dat je mee wil denken.

  Groeten en tot later

  Reactie
  #10

  beste,

  heb sinds 2 maanden zelfde klachten en geen infectie’s enkel pijn en gezeur in penis inwendig, werd er gek van tot ik andere uroloog raadpleegde en tamsulosine 0,4mg kreeg ...klachten waren binnen de 2 uur weg , is een probleem door verkrampte spieren ...stress ,angst...bekkenbodem en sluitspier blaas verkrampt en dit straalt uit naar de penis. Moet je echt proberen .... ik ben er in ieder geval vanaf, laat me weten hoe het met je is afgelopen?

  grtjs.

  Reactie
  #11

  Beste Ben,

  Enorm dank voor jouw reactie. Ik ga contact opnemen met mijn specialist. Ik laat je weten hoe het afgelopen is.

  Mvg

  Reactie
  #12

  Trouwens nog vragen Ben. Waren bij jou de klachten smorgens nagenoeg weg? En werden de klachten door zitten erger en door lopen minder? Herkenbaar?

  Bvd voor je antwoord

  Reactie
  #13

  Vanmorgen Tamsulosine gekregen en eerste keer genomen. Geen vermindering van pijn wel misselijk. Ook nog steeds geen antwoord van uroloog waarom ik zo’n pijn aan eikel en ingang plasbuis heb.  Zijkant(links) eikel vooral pijn. Onder eikel in de buurt van toompje vooral brandende pijn. Tot slot regelmatig tinteling topje eikel. Wat n ellende zeg...

  Reactie
  #14

  Bij mij zelfde symptonen,

  buitenkant penis niets te zien, inwendig zelfde klachten, nu dag 4 bezig met tamsulocine, en juist vandaag na veel inspanningen terug zelfde klachten, ben bij uroloog geweest en vertelde me dat ik het tijd moet geven en rustiger aan moet doen...ben sinds april op meerdere soa’s en bacterien getest , cistocopy gehad , alles negatief, vandaag flowmetrie gedaan, en daar kon hij me bevestigen dat ik een onderbroken straal heb...en dat het zeker geen soa is maar gewoon een verkramping van mijn sluitspier aan de blaas en zich uistraalt naar de penis....heeft ook allemaal met stress en angst te maken en geen goed werkende bekkenbodem.

  vraag zeker slaappillen want een goede nachtrust is belangrijk anders ga je kapot van de stress.

  laat me zeker weten hoe het met jou afloopt , mischien kunnen we elkaar in helpen.

  grtjs Ben.

  Reactie
  #15

  Tandor,

  wat is jouw mening hierover?

  grtjs Ben.

  Reactie
Reageer op: Tandor een vraag over NSU
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief