Iritand en raar gevoel in plasbuis beetje help !

  • #1

    Hallo
    Na dat ik gisteren in het lekkeren weer wat alchol gedronken daarna begon het heftig te branden in me plasbuis. Ik had niet geplast het begon gewoon te branden. Ik heb dit eerder gehad na het klaarkomen als ik dan alchol op had maar nu was dat niet het geval. als ik het kreeg na het klaarkomen moets ik gewoon even rond lopen tot ik moest plassen en dan was het klaar. Maar dit bleef aanhouden ook na het plassen.
    Het is na ongeveer 3 uur alleen maar rond het huis te hebben gelopen en veel plassen is het weg gegaan en heb ik toch nog kunnen slapen omdat ik zo uitgeput was.

    Nu werd ik vanochtend wakker en had ik nog steeds nergens last van. Ik ben wat gaan eten en ja hoor daar kwam het weer niet zo heftig als gisteren maar het is wel ongemakkelijk en beangstigend. Ik heb geen pijn tijden het plassen. Het is gewoon als of er iets vast zit of gewoon brand. Ik moet er wel bij vermelden dat ik vorgen week zaterdag mijn toompje een beetje in gescheurd is maar daar heb ik geen last meer van nog wel wat smigma bij me toompje maar ik heb er ook vasaline op gedaan het dat is er moeilijk af te wassen.

    Nu moet ik morgen me plas weg brengen naar de dokter voor blaasontsteking maar ik denk dat het niet is omdat ik geen pijn heb tijdens het plassen. Kan iemand mij helpen. Ik veel paniekaanvallen omdat ik bang ben dat zo heftig word als gisteren.

    Om er nog even bij te vermelden ik heb geen last van afscheiding uit me urinebuis of of jeuk of bloed bij het plassen ik heb ook al een tijdje geen sexs gehad van wegen het toopje probleem.

    Sorry voor de langen post het is een beetjw raar maar ik hoop dat het duidelijk is alsvast bedankt

    Reageer
    #2

    het zou toch een urineweginfectie kunnen zijn.....

    Reageer
    #3

    Oke dankje is er iets wat ik zelf kan doen tegen een urineweginfectsie. Voor nu zeg maar

    Reageer
    #4

    Zorg dat je voldoende water drinkt. 1,5 - 2 liter per dag

    Reageer
Reageer op: Iritand en raar gevoel in plasbuis beetje help !


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief